Pluggdag imorgon också

Japp, det blir det. Måste verkligen. Jobbar dock imorgonkväll så får ge järnet de få timmar som jag hinner med. Får se hur det blir nu md Thereses städande också. Känner mig inte alls förberedd för provet på fredag. Vi har inte ens fått allt som vi skall ha på provet. Det sista får vi på torsdag. VAD ÄR DET HÄR!? det är såååå dåligt. Vi måste ju flytta provet och det måste de ju förstå! Jag ska klaga imorgon i alla fall. Önska mig lycka till!

Puss och godnatt!

Pluggning

Hallå!

Pluggningen idag gick inte lysande, men fick i alla fall gjort en del. Vi kunde ha gjort mycket mycket bättre ifrån oss.
Pluggdag imorgon också?


Nu sitter jag här medan William kollar på "skitiga jobb" på Discovery, han sitter som nitad! Har just fyllt i alla studentpapper och jag förstår ingenting. Det ena hit och andra dit, vet knappt vad man ska tro, men mamma hjälpte mig. Kom heller inte ihåg vilken storlek jag skulle ha, så fick fråga Therese. 56 var det jag skulle ha!
Vi får se hur det blir helt enkelt eftersom man inte fattar ;b

Jag har även lite idéer på hur min studentkläning skall se ut. Vill gärna ha en egensydd för att inte se ut som någon annan. Ändå vill jag inte ha en som sticker ut jättemycket ur mängden. Vit skall den såklart vara. Vet dock inte om jag hinner sy den själv och eftersom jag inte syr så bra hade jag gärna fått den uppsydd. Men det blir så dyrt :(
Ingen som kan tänka sig att sy den lite billigare?

Nu börjar andra avenyn så måste kila.
Kram!

Godmorgon

Hejsan!

Sängen var helt underbar att sova i, kändes nästan som att jag sov själv nu när jag hade så mycket plats. Det gulligaste var när jag skulle gå och lägga mig och William hade självklart tagit upp hela sängen. Förutom en pyttebit på kanten som han hade sparat åt mig. Det var precis så jag kunde få plats. Gud vad jag skrattade! Han kände sig nog som en kung i natt tror jag. Så söt när han sover! Men tillslut vaknadehan nog till av mitt skrattande och då passade jag på att be honom att flytta in lite. Det är toppen med en ny säng!

Nu sitter jag här, ganska nyvaken och täppt i näsan. Therese sover nog fortfarande, eftersom hon inte svarar på mitt sms. Bara för det skrev hon nu :P Ska snart ner och äta frukost, ska bara tvätta ansiktet först.

Ni får ha en toppendag och jag lägger ut bilder på vår fina pluggning någon gång under dagen.

Kram

Sömntuta

God kväll.

William har precis gått och lagt sig, jag är inte trött riktigt än så sitter och nördar mig på MSN. Försöker bestämma morgondagen med Therese så att vi kan plugga så mycket som möjligt. Det är första kvällen på väldigt länge som jag är uppe senare än William, oftast går vi och lägger oss samtidigt men ibland känner han sig inte trött och stannar uppe en stund till. Han har halvsovit sedan åtta idag ungefär. Han är nog trött efter sin förkylning och problemen med astman. Sedan har han nog vant sig vid att vila ochta det lugnt på dagarna och jämför man det med slit på jobbet så är det nog en tuff omställning när man inte känner sig riktigt bra än, men på bättringsvägen!

Jag glömde berätta förut, att jag är en av vinnarna i Amelias sommar nummer. Det ni! Jag visste ingenting förens i eftermiddags då William hade sökt på mitt namn på Google.se och det kom upp i söklistan. Jag har ingen aning om vad jag vunnit eller varför. Det är nämligen Louise, Williams mamma, som anmält mig. Det tackar vi för! Så någon gång i veckan förväntar jag mig att mitt pris ska dimpa ner i brevlådan. Längtar!

Jag var ju på banken idag för att fixa med mitt studiebidrag så att det kommer till mitt konto. Det var 10 nummer före mig på Swedbank och det tog ungefär 45 minuter. Det blev typ kaos när en kille trängde sig i kön (jag vet inte varför, men det var tydligen okej) när tjejen i "kassan" hade tryckt fram nummer 41. Så när en annan tjej var klar med sin kund och skulle trycka fram nästa, alltså nummer 42, som egentligen var 41, blev en gubbe helt hysterisk och skriker/väser "Tryck inte!" haha.. jag trodde att jag skulle dö av skratt. Då var han nämligen nummer 42. Tillslut när det var min tur, nummer 50, tog det inte en fem minuter för henne att fixa. Blev helt knäckt :b Nu när jag ändå var sen till skolan tänkte jag att jag lika gärna kunde gå in på SEB och skaffa ett digipass. Där var det 13 nummer före mig och det gick på en kvart ungefär - därför tycker jag om SEB ;b Nu på kvällen kom jag på att jag måste testa det om det funkade och höråhäpna - Det funkade! Mitt alldeles egna bankkonto! Det är kärlek det! <3

Det verkar som att jag stör William med allt ljud från att knappa på tagnenterna så mitt inlägg blir nog inte så mycket längre. Man hör hur han vrider och vänder på sig i täcket.


Jag var bara tvungen att fånga ögonblicket, när världens finaste sover. Jag älskar dig! <3

Puss och godnatt!

Sängen är fixad

Hallelåja!

Sängen är fixad! Känns superskönt att få lite mer utrymme i natt. Det ser dock lite tomt ut upptill eftersom jag är van vid att ha en hög sängram. William har varit jätteduktig och burit/släpat sängen och fixat tillbaka benen på den. Blev kanonbra!


Här får ni se hur vi kämpade för att få klart sängen.
Vill ni se större bilder kan ni klicka på dem :)

Nu längtar jag bara efter att få gå och lägga mig.

Imorgon blir det superplugg med Therese. Har naturkunskapsprov på fredag och det måste gå bra. Vi pluggar ju så himla bra när vi hjälper varandra, så det kommer nog att gå kanon!

Kram


Sista natten

Godmorgon!

Sista natten i den gamla sängen är över. Har haft sängen sedan jag gick i 5-6, så det känns ganska skönt att bli av med den :b I eftermiddag ska jag börja plocka undan under sängen så att vi kan bära upp den nya. Kommer sova som en prinsessa i natt.

Om en stund ska jag iväg till banken efter allt tjat från min mamma. Studiebidraget måste in på mitt konto nu när jag är 18, vet inte hur många gånger som hon sagt det. William och andra kompisar har sagt att man får hem en liten lapp som man ska gå till banken med och säga att de här pengarna, och alla andra studiebidrag, skall in på det här kontot. I fredags fick jag hem papper ifrån CSN om att de hade beviljet mig studiemedel i alla fall. På en av lapparna läste mamma att jag var tvungen att själv gå tilll Swedbank och prata med dem, så jag får väl göra det då. Passar ju bra när jag har sovmorgon!

Nu måste jag sätta fart med att snygga till mig.
Kram

Sängen

Hejhej!

Nu är jag tillbaka med ännu ett inlägg. Vi fick sängen :) så nu har vi en 140x200 säng istället för vår pluttiga 90x200. Är superglad! Tyvärr är den sängen mycket lägre än den som vi har nu så alla saker (och det är många saker) som ligger under sängen kommer inte gå plats. Har ni något tips på hur man kan göra när man inte har plats? Hänga upp det i taket? :P

William har varit jätteduktigt och lagat min träpall som varit sönder i ett halft sekel ungefär. Så han jar hamrat och skruvat och nu gäller det bara att se om locket passar i pallen. Annars är vi tillbaka på ruta ett. Håller tummarna.

Imorgon blir det alltså invigning av den nya sängen, vi behöver städa iordning och bort lite saker innan vi kan ta upp den. Den gamla sängen till exempel. Den kan ju inte direkt stå kvar bredvid, i alla fall inte om vi vill ha någon golvyta kvar :P

Puss och godnatt!

Back in town!

Det är härligt att vara tillbaka i Göteborg nu, efter en allt för lång tågresa. Var tog det fina vädret vägen? Vi hade toppenväder hela tågresan och även när vi var inne i stan, men ovanför mitt hus är det molnigt och det ser ut att bli regn när som helst.

Har sovit i ungefär 1½ timma nu när vi kom hem, helt slut efter helgen.

Ikväll ska mamma och pappa kolla på en säng till mig och William, kommer bli bäst när vi fått en större säng!

Nu måste vi packa upp innan mina föräldrar kommer hem, visa att vi är duktiga ;b

Kram!

Grattis Cecilia

Hej allihopa!

Idag fyller Cecilia, Williams syster, 19 år. Grattis, grattis! Å eftersom hon föddes 8.30 så skulle vi sjunga då. Uppe med tuppen idag också. Efter vår fina stämsång blev det frukost och paketöppning i vardagsrummet. Hon fick mycket roligt!

Efter frukosten gick jag och William och la oss igen, dötrötta. När Therese skickade ett sms vid halv tolv vaknade vi och bestämde oss för att gå upp. Vi gjorde iordning oss och hade tänkt åka iväg till William kusin för att hämta kläder som William skulle få, men de var inte hemma så William får hämta de nästa gång vi är i Stockholm. Vi åkte in till Grand för att ta en drink, men William blev sugen på Afternoon tea som var ett trevåningsfat med scones på det översta, smörgåssnittar på det mellersta och småkakor/bakelser på det understa. Jag valde våfflor och en mojito - tro mig, inte en så bra kombination. Haha.

Nu på kvällen har vi haft kalas, med massa god mat och fika. Apmätt nu. Det var toppengott Cissi! :D

William sitter och tittar på Beck-vita nätter nu, medan jag sitter här och nördar mig. Vi skulle egentligen följt med Cissi och hennes kompisar ut, men eftersom William varit sjuk hela veckan vill han inte riskera att bli sjuk igen och missa ännu en vecka på jobbet.

Kameran har ju tyvärr varit i min väska, som varit hemma hela dagen, så jag har inga bilder från kvällen. Som tur är har Louise med sin kamera överallt i högsta hugg så jag får nog bilderna sen, lägger upp dem då! :)

"Du är både idiot och jävligt ful, jag förstår att du måste våldta för att få knulla!" - Gunvald Larsson (Mikael Persbrandt<3) i "Annonsmannen".

Var rädd om dig!
Kram

Stockholm

20.42 tar jag och William tåget upp till Stockholm.
Ska fira Williams syster, Cecilia som fyller 19 imorgon. Grattis!
 Blir en kort visit, kommer vid tolv ikväll/natt och åker hem klockan 9 på söndag. Så vi kan säga att vi egentligen bara är där imorgon. Det kanske inte blir så mycket bloggande men jag lovar att berätta allt när jag tillbaka. Ska bli smaskens med Cecilias omtalade tårta.


Känn ingen press nu, Cissi ;b


Hoppa högt!
Kram

Vaken

God morgon!

Efter en god natt sömn och en efterlängtad sovmorgon sitter jag här och känner mig mer utvilad än någonsin. Är egentligen klar för att gå, men behöver inte vara i skolan vid 11 när jag börjar 12. I alla fall inte när jag har bestämt mig för att inte äta lunch i skolan. Har bara två lektioner idag, Svenska C och Naturkunskap A.


Kör försiktigt!
Kram



Mamma är hemma <3

Nu har vi hämtat mamma på flygplatsen, vilken fin färg hon har fått. Nästa gång skulle jag få följa med sa hon! :) Vi får väl se. Jag och William planerar att åka utomlands vecka 7 och 8 nästa år och behöver jag betala resan med mamma själv, har jag inte råd att åka. Om jag inte får ett superbra betalt helgjobb imorgon :P

William hade sin berömda köttfärssås klar när vi kom hem, SUPERGOD! Han är så duktig, helt underbar!

Presenter hade mamma med sig också, killarna fick var sin deodorant och massa whisky. Jag fick en parfym och så hade hon köpt två armband som jag skulle få välja mellan, men jag frågade om vi kunde dela på dem istället :)





Nu lockar Andra avenyn så vi får höras senare!

Kram.

Storstädning

Nu är det dags för en storstädning av övervåningen och mellanvåningen innan min mamma kommer hem, bottenvåningen är min brors uppgift. Jag vill inte att hon får en hjärnblödning när hon kommer hem över hur det ser ut här. Badrummet är helt klart, ska ner och tvätta handdukar strax. Behövde bara en paus. William är duktig och städar iordning på vårt rum, hoppas verkligen att vi får en ny säng + två hyllor. Har så mycket småprylar som jag är så kär i och inte vill slänga :P

Nu är det dags att fortsätta städa, annars vet jag, att jag fastnar här. Simma lugnt!

Kram

Naturhistoriska, subway och muffinsMM

Hej hej!

Nu är jag hemma efter en varm dag. Det är såå underbart väder ute. Känns verkligen som tidigsommar, tycker jag! Å så klart har jag för mycket kläder på mig igen så fick släpa runt med min jacka under armen.

Jag och Therese räknade trappstegen, 68 stycken! och vi gick där TVÅ gånger. Haha, okej då. Det var inte så många trappsteg och inte alls lika jobbigt som man trott. Vi hittade till och med en handikappsanpassad väg, det ni!

Väl inne på naturhistoriska fick vi ett tjockt häfte med frågor vi skulle besvara genom att gå runt och läsa i alla montrar. Det var typ 5 sidor med text på båda sidrona så typ 10 sidor. Alla samlades nästan på ett och samma ställe, trängdes och skrek så jag och Therese bestämde oss för att börja ifrån slutet och jobba oss fram - eftersom ingen annan tänkte på det. Å Gud så äckligt det var med alla uppstoppade djur. Jag hade nästan svårare för att kolla på en uppstoppad orm än en levande. Flera rum med djur, flera montrar med djur, säkert flera tusentalsdjur. Jag och Therese mådde så illa att vi inte kunde lösa vissa uppgifter eftersom vi inte ville gå in där.

Sedan bar det iväg till "muffins mm" med ett stopp på Subway på vägen. Jag beställde en köttbullemacka, men köttbullarna var inte lika goda som i Stockholm. Jag orkade inte ens äta upp hälften så tog med mig resten hem till min älskling. Efter Subway hamnade vi i en keramikbutik där man kunde måla sina egna fat, muggar och så. Hur mysigt som helst! Hade gärna gjort det ifall jag hade mer pengar än vad jag har just nu. Väl på muffins mm kunde jag knappt bestämma mig för vad jag skulle ha, men det blev en äpple med kanel och en browniemuffin med tryffel (typ). De står i kylen i väntan på att bli uppätna. Jag vill dela med mamma som idag kommer hem ifrån Malaga, Spanien, där hon har varit en vecka.
Saknar henne såå mycket!




Det var sedan dags för Ica att få ett besök av mig och Therese. Vi köpte bara bröd, eftersom det inte fanns något hemma imorse, och en proviva. Tänkte att jag kunde passa på eftersom jag fortfarande har pappas Ica-kort :)

Pratade nyss med min moster, de kom hem ifrån Skottland idag, så et satt och åt hemma hos min mormor och morfar. Tyvärr hinner vi inte ses för hon har en kund i eftermiddag. Men vi ses ju nästa helg! Då ska jag få fina naglar igen.

Nu får det nog räcka för detta inlägget, annars kommer jag aldrig ha något mer att skriva, haha.
Ha det underbart!
Kram.

Sömn

Godmorgon!

Idag är jag helt slut och dagen har inte ens börjat! Var supertrött igår eftersom jag hade sovit dåligt och lite natten innan och så behövdes alla hjärnceller till reportaget. Efter det jobbade och slet jag som ett djur. Helt slut igår och det hjälpte inte med en till natt präglad av dålig sömn.

Fastnade här istället för att göra iordning mig, vilken är väldigt ovanligt eftersom jag ALLTID måste ha smink på mig. Det är typ bara när jag är i Sthlm och på sommaren ni skulle kunna se mig "naturell".

Idag har de tagit bort min sovmorgon igen, tack så mycket! Så istället för att börja 11.00 så börjar jag klockan 9.00 bara för att vi skall till naturhistoriska museet. För att ta sig upp till museet måste man gå runt alltihop eller gå upp för en himla massa trappor. Tror de att alla är atleter som ska besöka dem? Det är ju inte direkt handikappsanpassat. Jag ska räkna alla trappsteg så får ni se vad jag utsätts för :P Haha.!

Nej, nu börjar sig sminket göra sig påmint så jag måste kila. Ha det hoppen!

Kram!


Städning

Hej!

Nu sitter jag här och knappar in ännu ett inlägg till min blogg, medan jag smaskar på en kaka! :)
Är nyss hemkommen ifrån jobbet, idag hann jag med alla saker - såååå stolt över mig själv. De själva hade sagt att man nästan aldrig hinner klart med alla innan man jobbat där ett tag. Emma hann inte fixa mitt gymkort innan hon gick idag, men skulle fixa det imorgon :) Är sååå pepp på att börja träna!

Nu ska jag göra iordning mig för att sova. Är megatrött efter att ha sovit lite och dåligt inatt + att ha slitit som ett djur på jobbet.

Puss och godnatt!

Sommarväder!

Åh, jag blir så arg att det är toppen väder när man är påpälsad för att inte frysa. Idag har det verkligen varit riktig vårvärme.. helt sjukt men såååå underbart!

Blir bara hemma en kort sväng för att äta och vila, sedan blir det iväg och jobba. Hoppas att jag får mitt kort idag :D Nu har älsklingen lagad middag åt mig så dags att springa! ;b

Kram!

Uppe FÖRE tuppen

God morgon!

Är uppe nu efter knappt fem timmars sömn och ni som känner mig vet att det verkligen inte är likt mig. Har Therese dåligt inflytande på mig kanske? ;b Känner mig inte alls utvilad och kommer nog somna på skrivningen. Kommer gå sååå dåligt.

Nu måste jag väcka sömntutan-Therese och skynda mig så vi hinner med bussen.

Ha en toppen dag, kram!

Vi lyckades!

Nu har vi kämpat in i det sista med att skriva klart våra tankekartor. De blev väldigt bra för att vara så hastiga. Får se hur det går imorgon bara ;b

En liten upplysning till lärarna bara: Vi tog hjälp av "naturkunskap kurs B"-boken för att få veta om hur livet skapades på jorden, vi läser naturkunskap A just nu. Jag tackar Gud för att vi hade den hemma!

Nu väntar sängen i alla fall. Jag och Therese sover i mina föräldrars rum, medan William sover i mitt rum. Hoppas att han blir frisk nu! Annars tvingar jag honom till doktorn imorgon.

Repotageskrivning 9.00-11.45 imorgon, Aulan. *lyckospark*





Puss och godnatt!




Repotage

Hej!

Nu har jag försökt plugga men jag kommer helt enkelt inte igång. Det känns supertråkigt att ens tänka på att jämföra hur en kristen och en vetenskapsman ser på skapelsen. Vi har haft för lite tid! Jag är verkligen inte peppad för fem öre och det är IMORGON som vi ska ha skrivningen. Nu är i alla fall Therese på väg hit och då ska vi diskutera och försöka få ner var sin bra mindmap till imorgon. Hoppas!

Berättar om hur det går senare. Önska oss lycka till!

Kram!

Josephine <3 William


Efter maten...

Nu är jag tillbaka, lite lugnare och gladare efter att ha fått i mig lite mat. Idag blev det lasagne och massa sallad, MUMS! Så nu ber jag om ursäkt för mitt uttalande i mitt förra inlägg. Jag tyckte att det var lite dålig stil bara, inte meningen att flippa så totalt som jag gjorde :P Förlåt!

När jag satt och åt ringde telefonen och det var ifrån gymmet, där jag "testjobbade" förra onsdagen - städ. Så jobbet är mitt! Jag jobbar 2 timmar på onsdagar, får 80:-/t + ett gymkort. Väldigt härlig deal, så slipper jag tänka på att jag inte har råd.
Så nu ska tränas!
 Det har blivit lite för mycket av det goda på sistonde om man säger så ;b

Therese har äntligen hittat vår partypolare ifrån i fredags på Idol. De satt bredvid oss och Therese var säker på att det var hon, så nu dubbelkollade vi. Sååå stört ;b

Nu sitter jag och lyssnar på "100% Uggla" medan William vilar sig, stackarn är fortfarande sjuk :( KRYA PÅ DIG! <3
Sååå många barndomsminnen som vaknar när jag lyssnar, kommer ihåg att pappa alltid brassade på högsta volym när någon Uggla-låt kom på radion. Satt alltid och sjöng med. Men en sak - Magnus Uggla är jävligt cool!




Kram!



Student

Hej!

Nyss hemkommen från skolan och är nästan arg som ett bi. Dessa jävla studentmössor. Jag får damp. Det har varit tal om att vi ska byta bolag för det vi beställer ifrån nu är så dyrt och blablabla.. sen är det en person, personen som har hand om det, som bara ignorerar. Idag avslöjade han sig själv genom att säga "det är så gött att jag fick 2000:- av bolaget att handla för".

Din egoistiska lilla skit! Vi andra ska få betala mycket mer än vad vi skulle kunna behöva om vi bytte bolag, men du vill behålla det bara för att du fått 2000:-


Du vet att jag tycker om dig som person, fast ibland blir jag faktiskt lite arg. En sån här sak rör hela skolan och du tänker bara på dig själv. Nästa gång kan du kanske tänka ett steg längre?




Rise and Shine

Tjena alla monster-diggare!

Efter en natts sömn känner jag mig inte något vidare pigg. Det blev inte som jag skrev igår, att vi sov i separata rum. Men vem skulle jag egentligen lura med det? :P Så vi trängde som vanligt ihop i min lilla 90-säng. Jag vaknade när William gick och la sig och kunde absolut inte somna om. Jag vet inte vad som har hänt med mig, jag har alltid bara somnat om när jag vaknat till lite, men jag är väl för stressad över att sova förlite..

Nu är det frukost som gäller, dags att se till att älsklingen går upp också. Ha en kanondag så hörs vi nog sen ;)

Kram!


Puss och godnatt!

Jaa, nu är det dags för mig att sova. I natt blir det till att sova i pappas säng (eftersom han är i Sthlm är den ledig). William är ju sjuk och eftersom jag inte vill bli smittad så bör vi inte tränga ihop oss i min lilla 90-säng. Jag vill inte heller smitta honom med min förkylning när han försöker bli frisk. Därför blir det separata sovrum i natt. Lite tråkigt, men det är nog bäst för oss båda.

Tänk att jag hann med 6 (7) inägg idag, jag som trodde att jag inte hade något att säga. Jag är nog född till att blogga ;b


Natti natti, kram!




Dags för en liten lek

1. Ta fram din mobil
2
. Bläddra igenom din inkorg
3
. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i smset
4
. Gör likadant på varje fråga



Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Haha va:P

Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Okej, det gör ingenting.

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Hahaha, men jag kunde bott i vardagsrummet :)

Vilket sms blev du mest berörd av?
Haha samma här typ :P

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Kommer du sen eller?

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
I brunnsparken.

Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Vaa?

Vad vill du höra mest av allt?
Haha okej.

Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Hejsan :)

Din romantiska replik?
Det var det.

Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Går mot bamba nu, försökte ringa men det gick inte...

 

 

Hittade den på http://ceciliacamilla.blogg.se

Kram!



Måste bara säga...

... att Therese är den bästa vännen man kan ha, i världen!




Kika in hennes blogg (www.theresegustafssson.blogg.se)

Sticky fingers

Hej!

Sitter och funderar på ifall jag ska följa med till Sticky på torsdag.. de hade tydligen något speciellt där enligt Kikki. Gratis inträde och allt kostar bara 25:- tydligen. Har sovmorgon till 12 på fredag.

Ska jag följa med? :)

Kram!

Helgen 19-21/9

Nu såhär på måndagen efter helgen måste man ju berätta vad man har gjort hela helgen.

Helgen började med att jag och Therese roade oss på Chez men massa prat och dricka. Vi träffade även en tjej som var med i Idol i veckan. Tuffa vi är alltså!


Jag på Chez


Therese på Chez


I väntan på vagnen kommer det några som diskuterar åt vilket håll trädgårn ligger och givetvis måste jag lägga mig i. Då blev jag kallad "mytomanen från Haga" och "hagakvinnan" :P bara för att de trodde att jag ljög för dem.

I lördags var jag och William och hämtade medicin och gick runt lite i affärer. Efter det slappade vi hela dagen och försökte städa när vi var vakna. Vi möblerade om samtidigt som vi tittade på tv och åt godis. Det blev ganska bra, nu väntar vi bara på vår stora säng :)

Söndagen tillbringade vi mest i sängen, sovandes, trotts det fina vädret som lockade på utsidan. Varken jag

Alltså en förhållandevis lugn helg.


Min kollektion

Efter skolan idag åkte jag till Gårda Textil för jag ville ha tygprover till min kollektion. För det första var det dö-varmt där inne och sen hade de inte riktigt alla färger som jag var ute efter, därför fick några bli fodertyger. Menmen det är inte så farligt eftersom jag egentligen bara skall visa färgerna med dem. Det blev ett grönt, svart, blått, lila/rosa och ett silver/grått tyg. Jag ville egentligen bara ha ett tygprov, men jag vet hur snåla de är med det så jag bad om att få köpa 10cm av varje. Nu var de till och med så jobbiga att jag inte ens fick köpa den utan var tvungen att köpa 20cm av varje. Det resulterade i att jag betalade 145.- för enbart 20cmx5bitars-bitar. KLAG-MAJA! :D

Nu hoppas jag bara att jag får till några riktigt bra designer och att jag slutar att ha beslutsångest över vilket papper jag skall ha till layouten.





Kram!

Äntligen (?) en egen blogg

Hej!

Nu följer jag trenden och startar en egen blogg efter allt prat om hur roligt det är.
Jag vet egentligen inte vad jag skall skriva om, och så många inlägg om dagen kommer det nog inte bli direkt


. Nybliven 18åring + nyförlovad

RSS 2.0