Semester

Nu ska jag ha semester i en månad, ska bli så skönt! Även om jag inte jobbat alla dagar i veckan känns det skönt. Jag och William sitter och planerar vad vi ska sysselsätta oss med fram till på måndag men vi vill inte att allt ska vara så dyrt. Om känner jag mig rätt så kommer vi dega i trädgården i varsin solstol med massa vatten och frukt. Jag vill göra fruktsallad med jordgubbar, persikor och melon!

Dags för Hell's Kitchen-finalen, blir alltid lika nervös och nu vet jag inte ens vilka som är i final för att vi har missat några avsnitt! Morden i Midsomer får vänta tills reprisen på fredag klockan 21.30.
Ha det toppen!

Grattis


Grattis på födelsedagen!
Idag fyller Theresenfesen 19 år.

R.I.P

Att gå upp och allt är som vanligt, kikar bloggar i lugn och ro och så helt plötsligt står det på Kenzas blogg att Michael Jackson är död! Blev helt chockad, var tvungen att kolla på aftonbladet om det verkligen stämde och tyvärr gör det det. Han blev bara 50 år och dog av hjärtstillestånd.

Jag kanske inte har älskat honom så som andra kanske gjort, men det känns ändå tungt när en så stor person dör.

Rest in Peace
Michael Jackson



Sunshine


Idag har det verkligen varit en slappisdag ute i trädgården med William och Nickolina. Helt sjukt varmt! Det var 27 grader i skuggan och när termometern sedan hamnade i stekande sol var det 42, inte undra på att man höll på att smälta! Helt underbart var det i alla fall.


Nu har det även blivit dags för ett till avsnitt av Morden i Midsomer som vi har här hemma. Igår missade vi tyvärr de nya avsnitten som började på ettan men vi får kolla reprisen på fredag klockan 21.30 på SVT24.

Ha det toppen!

Dags för promenix! (och ny bloggdesign?)

God morgon!

Jag och William ska strax gå en promenix till torget och tillbaka, om Williams fötter är gjorda för det idag. Han brukar tröttna efter en väg. Solen skiner och jag vill inte ligga och söla inomhus som vi gjort i helgen. Ikväll kommer även Nickolina över och då kanske vi går en promenad igen.

Vet egentligen inte vad jag tänkte blogga om när jag öppnade inlägget. Jag skulle vilja ha en ny bloggdesign.. har ni inte känt att det är roligare att blogga om man är nöjd med sin blogg. Men jag vet inte hur ja vill ha den eller om William kan fixa den ens. Vad tycker ni? ♥

Sköna söndag

Midsommar är över och förutom att det regnade var det supermysigt. Pappa körde mig och William in till centralen där vi mötte upp Therese och åkte till Aleksandra i Lilla Edet. William skaffade sig nya, fullis, kompisar på bussen och Raman gick på och gjorde oss sällskap.

Vi grillade, pratade, drack och spelade kubb. Det var supermysigt och Aleksandras katt Emil är nog den bästa katten jag träffat. Raman skrek så fort hon såg honom men han hoppade upp hos William och mig och myste och spann <3

Lördagen spenderades inomhus i sängen framför tv:n där vi startade vårt årliga Morden i Midsomer-maraton. Vi hann med tre filmer, glass, godis och några vilopauser. En riktig slappisdag!

Idag var det dags för brunch på Incontro här i Göteborg. Det var så fint där inne och det kändes lite lyxigt. Jättegod italiensk mat och allt passade så bra ihop - jag kan verklige rekommendera att svänga förbi där om ni är i Göteborg, men boka bord i förväg!

När vi kom hem stupade vi i sängen och somnade om direkt, vaknade, åt glass, solade och spelade yatzy. Har bara latat oss hela helgen och nu när väderprogosen visar att det ska vara strålande sol måndag-torsdag och 20-25 grader kommer det nog att fortsätta så, även om jag jobbar torsdag och lördag.


Ha det toppen! ♥

Så här blev det

Tshirt: HM, Kjol: Rut m.fl, Skärp: Ullared, Armband: Mammas design

   Armbandet har min mamma gjort




Glad midsommar!

Om några timmar bär det iväg till Lilla Edet för min och Williams del. Vi möter upp Theresenfesen på centralen och tar bussen. Sitter fortfarande och funderar på vad jag ska ha på mig. Ska man vara finklädd? Det tycker jag nog nästan att man ska vara men samtidigt vill inte jag vara uppiffad till tänderna och alla andra kommer i joggingoverall.

Jag sitter och håller tummarna för att det inte ska regna så att jag kan ha på mig mina klackar som jag använt allt för sällan sedan jag köpte dem. Jag slänger upp en bild på kläderna sen när jag fixat iordning mig!

Vad ska ni hitta på i midsommar då? ♥

Rapapapapapapapa

Sitter här med Nickolina och en drink i handen och lyssnar på den här låten:


Sååååå skön, vill bara springa ut och parta!
Ha det toppen! ♥

Äntligen lördag!

Sixten kom precis in i mitt rum, helt ljudlöst, och hoppade upp i sängen och enligt William är det okej att han ligger där medan han är borta. Annars får han hålla sig undan eftersom att Wille är allergisk. Sixten måste tycka att vårt täcke är supermysigt för han har stampat länge på det och nu har han lagt sig över hela sängen, vem visste att en katt kunde bli så stor?

Det är snart dags att åka till jobbet, mamma kör mig idag. Jobbar 11-14 så jag kan inte säga att det ska bli speciellt jobbigt. Ikväll/eftermiddag kommer Nickolina hit och vi ska ha en mysigt tjejkväll. God mat, gott vin, goda drinkar, någon film kanske och en massa tjejsnack! Var så länge sedan jag hade en riktigt tjötkväll med någon kompis sedan William flyttade hit.

Ha en toppen dag! ♥

Lediga fredag

God morgon!

Idag har jag kunnat sova ut, även om jag inte sovit så länge. Man sover nog på ett annat sätt när man inte har ställt någon klocka. Är helt ledig idag, känns skönt även om jag tycker om att jobba. Min första sovmorgon på hela veckan. Blir jobb imorgon i alla fall.

Igår åkte William till Stockholm och jag saknar honom sååå mycket redan! Det känns hemskt, vad ska jag ta mig till? Min älskling tar nämligen examen idag, jag är så stolt över honom eftesom jag vet hur han kämpat. Du är bäst älskling! <3


Jag och William på väg till balen.


Impuls

Hejsan!

Idag var jag och Therese på arbetsförmedlingen, hon skulle skriva in sig. Hade även hoppats på att hon skulle få plats på informationsmötet som jag ska på imorgon men det var tydligen fullbokat. Så jag få gå dit själv och sitta där i tre timmar utan att känna någon, kul! Jag som hatar sånt, socialfobi?

Usch, han gjorde oss så arga och på dåligt humör att det nästan förstörde hela dagen. Jag som är en ganska impulsiv människa frågar ju genast William om vi ska flytta till Stockholm och vad får jag för svar?

"Har det hänt något? Det spelar ingen roll för mig vart vi bor bara jag är med dig så är jag lycklig. Älskar dig<3"

Är han inte världens bästa?! Han får ju inget jobb efter sin praktik, bara eventuellt några veckor i sommar när de är så få på jobbet och mina jobb slutar ju båda två i månadsskiftet. Inredningabutiken stänger för sommaren, har stängt hela juli och augusti om jag förstått det rätt. Sedan är det endast några få pass kvar på städjobbet innan det är dags för dem att ha semester också.

Vi har alltså ingenting som binder oss till Göteborg. Förutom vänner och familj då givetvis, men Stockholm är inte långt bort. Man flyttar väl dit jobben finns?


Som sagt, bara vi är tillsammans är vi lyckliga!

Pannkakor till frukost




Sixten ville också vara med


William tycker att det här är jag.


Efter en stund tyckte Sixten att det var tråkigt att titta på när vi åt,
så han hoppade upp på bänken och ville dricka vatten ur diskhon.
Till hans besvikelse stod det ingen kastrull full med vatten där,
men då ordnade jag en skål med nytt vatten som han drack ur.
Han är lite udda, men oj så söt!



Bakning

Igårkväll bakade jag och William chocolate cupcakes med chocolate frosting. Jag var sugen på det eftersom de tog slut på min student innan jag ens hade hunnit att ta mat.




Strösslet som hamnade utanför sparade William i ett glas för att äta idag,
han hade nämligen redan borstat tänderna igår när vi dekorerade dem.





Min student!


På väg till Emma och champagnefrukosten


Sötisarna som fick Vinge-stipendiet


Jag och Mr. Sidron. Saknat dig ska du veta!


I väntan på betygen


I väntan på mig








MY WONDERFUL FAMILY! <3


Studentpuss




Flaket








Min fina Theresenfesen och jag <3






Jag älskar er!






Tack för den bästa, mest fantastiska och underbara dagen i mitt liv!

Fredag

God morgon!

Ska strax gå iväg till jobbet. Lotta frågade om jag kunde jobba några timmar idag och självklart kan jag det! Älskar mitt jobb, har alltid kul och de är så underbara människor som både jobbar och handlar där.

Igår fick jag bilder från balen, men måste fixa till dem lite - måste i alla fall ta bort alla röda ögon, innan jag slänger upp dem här. Jag hoppas på att bilderna som Louise har skickat också kommer fram idag för då kommer jag sitta som manisk framför datorn och fixa med dem så att ni får se.

Ska packa väskan och beställa lax, ha det toppen!



Bilder från studenten

Kommer på posten imorgon så i helgen borde jag kunna slänga upp bilderna från den bästa dagen i mitt liv.
Tack Louise!



En vecka efter studenten

En vecka har gått sen jag tog studenten och vid den här tiden hade vi håltimma och bara gick omkring i skolan. Lärarna tyckte nämligen inte att vi behövde ha så många samlingar, men det kanske hade varit mysigt när det var sista dagen?

Som ni märkt har jag inte tagit mig sommarlov, fören idag, eftersom jag i måndags var på arbetsförmedlingen två gånger, i tisdags var det massa studentmottagningar jag skulle gå på och jag var lite sent ut att köpa presenter så det tog upp hela dagen. Igår jobbade jag från 11.00-20.30, kan säga att jag var helt slut. Trodde inte att jag skulle bli så bakis som jag blev från all alkohol på mottagningarna, men det var det värsta jag varit med om! Trodde jag skulle dö vid strykbrädan och mina ögon gick i kors tack vare det randiga tyget. William kom vid fem-tiden och då gick vi och åt pizza och sedan var det bara vidare till nästa jobb.

Idag ska jag hem till Theresenfesen och ha slappedag. Ska bli hur skönt som helst! Måste kolla vad jag har för filmer hemma bara så att vi slipper hyra med min fattiga plånbok. Alla pengar som jag fick på min student sitter redan på mitt sparkonto till körkortet.




Nu börjar allvaret

God morgon!

Sitter som vanligt och glor på top model, idag tar de foton i en såndär vindtunnel eller vad det heter. Där de blåser jättemycket och där fallskärmshoppare övar, om jag fattade det hela rätt i alla fall.

Idag ska jag iväg på äventyr. Första stoppet blir ARBETSFÖRMEDLINGEN, jag behöver pengar om jag ska kunna överleva och mamma sa någonting om att mina jobb inte räknas som ett jobb eftersom jag inte är heltidsanställd, men ska prata med dem om hur det fungerar och så där. Jag blir faktiskt inte jätteledsen om jag skulle ehöva säga upp mig från mitt städjobb, så himlans roligt är det inte.

Efter det blir det en omväg via Williams jobb när han ringde i nästan panik och sa att han fortfarande hade mitt bankomatkort och min legitimation. Kanske behöver ta med mig mitt pass då till ams om man måste legitimera sig? Lika bra. Sen ska jag in till stan en liten sväng och i eftermiddag ska jag till Lina och gratta henne till studenten!



RSS 2.0