Kan det bli bättre?


Sommaren är här!

Åh, vilket härligt väder det är ute. Termometern i skuggan visar 25 grader! Jag vaknade med huvudvärk så jag stannade hemma från skolan och har städat hela förmiddagen. Tjejmiddag imorgon ju. Men hur kul är dte att vara inne en dag som denna? Det bär av till botaniska trädgården när William kommer här, ska fotografera blommor till min fotoportfolio som ska in om två veckor.

Nu ska jag sätta mig i solen med ett glas PiñaColada och min filosofibok och läsa tills William kommer. Ha det underbart! ♥



Böcker, böcker och böcker

Blev inte mycket plugg, satte mig och läste min älskade bok. Mons Kallentofts andra bok om Malin Fors, Sommardöden. Det var min moster som hade med den första på vår semester till Lanzarote i januari. Kunde knappt lägga ifrån min boken, hann läsa den och två till på två veckor. Bokmal?

Har ni inte läst Mons Kallentofts böcker tycker jag verkligen att ni skall göra det. Den första heter Midvinterblod och den andra heter Sommardöden. Hoppas att hans treje bok kommer ut snart, vill läsa läsa läsa! Fast Sommardöden kom precis ut i affärerna så det dröjer väl tyvärr ett tag till.

Jag tycker även att Roslund&Hellström borde ge ut en till bok om kriminalaren Evert Grens. Saknar deras böcker. Har läst alla och alla är lika bra. De har skrivit Odjuret, Box 21, Edward Finnigans upprättelse och Flickan under gatan.

Nog med tjaj om böcker, ni har nog fattat att jag älskar böcker.

Coconut


Tog slut imorse, imorgon gör Strawberry entré.

Student 2009

Hallå!

Idag är det en månad kvar tills jag tar studenten. Så himla skönt! Studentmössorna kom äntligen igår och jag är jättenöjd med min, den passar jättebra.


Lite halvflummig bild, men bättre än ingen alls.


Dags att plugga.
Ha det toppen! Puss. ♥

Opa 76, grattis!

Hejsan! Jag halvligger i soffan hos min mormor och morfar och slökollar på formell1 på tysktv. Jag älskar att höra tyska eftersom jag är uppvuxen med det (därför oma och opa istället för mormor och morfar). Idag fyller världens bästa opa 76 år, han fick chokladpraliner och sin favorit körsbärschoklad. Vi åt nyss mat och efter formell1 blir det fika. Opas favorittårta som jag började tycka om förra året. Idag har även Theresenfesen namnsdag så vi ska gratta henne också!

Äntligen fredag

Men var tvungen att hoppa över min sovmorgon idag också eftersom jag ska vara på vårdcentralen 8.45 för att ta den sista livmoder halscancer sprutan. Sen är det över, äntligen! Ska även kolla upp när/om jag kan ta TBE sprutan där. Hade velat ta den nu när de äckliga små fästingarna är farligare nu, vill inte få hjärnhinneinflammation. Sixten drar ju in massa fästingar nu, har redan plockat bort tre stycken från honom och många många fler kommer det att bli.

Ha en kanondag i solen! ♥

God natt!

Religionen är ändrad och utskriven, jag har läst hälften av alla sidor i filosofin så nu känner jag mig nöjd. Ögonen började titta i kors av trötthet och tankarna gled iväg på annat så jag kände att det var dags att sova fär jag lär mig ändå ingenting.

Dagar som de här, då det känns som jag har hur mycket energi som helst, tänker jag alltid "jag ska läsa filosofisidorna EN gång om dagen tills provet." Hallå? Hur ofta har jag gjort det? Det är alltid bara en engångstanke, även om det hade varit skönt.

Nu ska jag göra mig iordning och sova gott tills klockan ringer! ♥


Bröllops bilderna

Märkte att pappa inte alls tog så många bilder som jag trodde. Får bara bli en bild på brudparet i stort sätt.


Min kusin Ida och hennes Kenneth.


Pappa tog inte heller någon bra bild på Idas otroligt fina klänning. Men släp hade den, titta noga ;b



Naturell


Naturella naglar, enbart ofärgad gelé.

Jag klarade det!

Pust, gud vad skönt det känns att den här dagen är avklarad och att jag inte hoppade över något moment eller vad man ska kalla det. Religionsredovisningen gick okej, kändes som att alla gjorde bättre än mig och jag får nog inget bra betyg på den. Tydligen hade jag haft en nyare version av Word också så jag skulle skriva ut mitt arbete hemifrån och lämna in imorgon. Skulle bara skriva lite källkritik innan.

Kemiprovet gick sådär, det känns som mitt sämsta prov hitills men jag är ju extremt självkritisk också. Jag hoppas i alla fall att jag får VG (slipper omprov då) och jag får MVG i slutbetyg i Naturkunskap B. Hade varit härligt.

Min fotolärare var sjuk idag, men kom ändå. Det kankse är anledningen till hennes strålande humör? Redovisningen gick bra, känns skönt att ha den gjord. Blir till att prata med henne om mitt betyg nästa vecka så att jag i alla fall får G. Även om hon tycker att det är ett svagt G så kan man väl få det?

Nu ska jag se till att fixa reiligionen så jag kan lämna in den, sen blir det till att läsa filosofi för hela slanten! Pratade med min lärare idag nämligen och går det bra på provet vecka 19 så får jag MVG i slutbetyg där med. ♥

(Förlåt för mitt eviga tjat om skolan)

Tiden rinner och hinner försvinna...

...innan jag hunnit lära mig någonting om naturen. Är så trött för att jag gick upp vis sex imorse och varit i full gång sedan dess. Redovisningen för privik gick bra, tycker i alla fall jag. Även om det var onödigt. Drog iväg till biblioteket direkt efter skolan och satte mig och pluggade natur. Gick nästan igenom alla 80 frågor som rör sidorna som vi läser men jag vet inte om jag blivit något klokare. Känns inte som jag har tid för någonting längre. Hade nästan lust att säga upp mig med omedelbar verkan förut för att jag skulle hinna plugga till allt.

Redovisningen i religion är inget som jag kan förbereda mig för, ska bara berätta vad mitt syfte med arbetet var och hur jag gick tillväga typ. Det gör jag lätt, tror jag i alla fall. Men det är kemiprovet på extremt många sidor som han knappt gått igenom som gör mig stressad, och inte minst fotoredovisningen! Hon hatar ju redan mig så jag kommer väl bli nedtryckt i skiten.

Ne, måste sluta. Måste ta tillvara på varenda sekund. God natt! ♥

Wild cherry




Älska!

Onsdag

Åh herregud, så här tidigt har jag nog inte gått upp sedan jag gick i ettan! Har ju sovmorgon varje morgon nu för tiden så det var väldigt kämpigt att ta sig upp klockan sex helt plötsligt. Rejält trött!

Det har blivit dags för redovisningen för Privik, vi ska berätta om Samhällsprogrammet och få dem att välja det till hösten. Jag förstår inte varför de inte kunde gå på öppet hus när skolan hade det? Då hade jag kunnat vara ledig idag ;b

Dags för bussen! ♥

Var är solen?

Lite dålig uppdatering, slänger in en bild på mina nya naglar.

Idag är det jättetrist väder ute, var tog solen vägen? Hade två lektioner som egentligen var ganska onödiga. Mötte upp William utanför solariet på vägen hem och sedan hade vi tänkt röra oss iväg till gymmet. Dock känner jag på mig att jag kommer vilja skippa träningen och träna på fredag då jag inte har massa att plugga.

x Redovisning för Privik imorgon, ska berätta om vår studieplan och min passion så att de vet om de ska välja samhäll till hösten.
x Redovisning av mitt fördjupningsarbete i Religion B på torsdag.
x Kemiprov på torsdag.
x Redovisning av en fotograf på torsdag.

Har en del att göra så det är väl dags att sätta igång direkt! ♥


Min studentbild.

Äntligen fredag

Säger jag som bara varit i skolan två daga. Har nyss kommit hem, tog en glass med William från bussen och hem - mums!

Klockan 17.00 går vår buss till Halmstad där vi ska hälsa på min moster. Jag bara reser hela tiden. Stannar en natt och kommer hem på lördagkväll. På söndag skall jag och mamma planera hela min student, förhoppningsvis. Jag ska försöka hinna med en sväng på KYmässan som är då också. Hade egentligen tänkt gå idag, men min bror hade kollat fel på dagarna så det var ju ingen idé.

Dags att vila en stund innan vi skall börja laga mat, väntar på svar från mamma om man får ta en bit av falukorven ♥

Istället för träning

God kväll!

Jag och William ställde in spinningen, jag var jätteförkyld och William var dötrött. Istället gick vi och köpte glass och tog oss en pormenad hem via röda sten och nya varvet. Det är helt underbart med våren!


Röda "dalahästen" sten.


Kan det bli häftigare?


Förstår ni att jag älskar honom?

God natt! ♥

Lyxlunch


Med huvudet i kylen

Ungefär nu hade min väckarklocka ringt för första gången om det hade varit en normal torsdag, men bestämde mig som ni märkte för att städa kylen/frysen. Tänk vad äckligt och ofräsht ens kyl och frys egentligen är? Usch, jag vill nästan inte ha min mat i kylskåp längre - men då skulle jag nog få handla varje dag.

Vår gamla kyl/frys (eftersom vi har två, mamma ville spara det gamla tills jag tagit studenten) kommer i alla fall vara som ny när jag är klar. Nästan i alla fall. Det känns grymt skönt att redan ha gjort någon nytta, men lite segt när jag tänker på hur resten av dage ser ut. Börjar klockan 13.00 med Natur B, 14.20 har jag Filosofi A och efter det foto. Usch! Hon kommer tjata så. Jag tar i alla fall med mig mina bilder som jag jobbat med och hoppas på att hon ska se att jag är lite intresserad i alla fall. Jag slutar inte fören 17.10 och då blir det raka vägen till gymmet där jag och William är bokade på ett spinningpass. Jag kommer dö! Träningsvärk imorgon?

Dags att göra en sista ansträngning, sen är det dags att slänga ihop någon form av pastasallad eftersom jag måste hinna äta något. Eller om jag steker kyckling och gör ugnsgrönsaker till lunch och tar med mig frukt? Jag får se. ♥

Go morgon!

Nu har jag varit uppe en halvtimma och har redan pockat ur/i diskmaskinen, börjat frosta av frysen, plockat ut alla hyllor och lådor i kyl/frys och efter att jag ätit frukost ska jag börja skölja ur alla lådor och fixa till. Jag börjar känna av att jag inte har ätit någon frukost, men det är så härligt att äta frukost till top model som börjar om 3 minuter på trean.

Dags att fortsätta! ♥

Klar

Nu har jag kört klart för den här gången. Är helt slut i benen! Jag spänner mig av nervusitet så jag får ont. Det gick förvånansvärt bra, körde i 30 - det ni! Sen kom det en idiot som var nära på att köra på oss, vad är det för fasoner? I min körkortsteoribok står det att man ska visa hänsyn till övningskörare, men det gäller väl bara vissa?

Det har blivit dags för plugg nu, börjar nog med psykologin och tar fotot sen. Ha det toppen! ♥

Övningskör

Det har blivit dags för min andra övningsköring. Får bli en snabbis för sen behöver jag plugga, har foto till imorgon och måste fixa iordning psykologin som jag har glömt. Men nu skall jag försöka koncentrera mig på att gasa och att lära mig kopplingen. ♥

Påsk!

På tåget




William hade väldigt roligt på tåget...

...tills han somnade.

Skärtorsdag
Inga bilder från torsdagen. Jag var med Robin på jobbet, riktigt kul faktiskt! Han är så jäkla skön och världens softaste jobb, jag skall också bli servicetekniker.

Långfredag

Jag och William kom halvvägs ut till klippan, sen sprang vi tillbaka för att benen höll på att domna.


Sötisar på stranden


Ser ni?



Påskafton


Jag fick frukost på sängen av min älskling som för en gångs skull vaknade tidigare än mig.

Påsklunch hos Williams morbror, tog tyvärr inga kort.

Påskdagen


Vi på djurgårdsfärjan.


På skansen!


Man ska tydligen ge sina nappar till kattungarna?

 

Annandag påsk
Inga bilder tagna den här dagen heller. William blev sjuk av någonting så vi hade en slappedag, jätteskönt.

Tisdag
Igår fick jag en extra dag ledigt, det blir så när William bokar biljetter och uptäcker att allt är dyrt. Vi var barnvakt åt Wilma. Jag och Wilma kollade på Harry Potter och de vises sten medan William var hos doktorn. Sedan åt vi pizza och åkte in till stan för att träffa Cecilia för att köpa det sista till min studentklänning. Den är superfin! ♥

God natt

Tänkte bara säga att jag ska försöka uppdatera min blogg lite så ni vet var jag hållt hus i påsk, jag är alltså inte bortrövad av påskharen, men det får jag göra efter skolan senare för nu måste jag sova.

Imorgon skall projektarbetet in och jag blev precis klar med utvärderingen! ♥


Makeup guide, del 15 (sista delen)




Manlig makeup – resultat som märks utan att synas

Det har blivit viktigare att se bra ut även för män. Personlig stil, mode och utseende är nu en del av männens vardag. Därför lanseras det mer och mer produkter som är framtagna och anpassade för män på marknaden. Produkterna är enkla och använda och ger ett omålat, maskulint intryck. Det är lätt att se fräschare ut samtidigt som man behåller sin manlighet.

• Börja alltid med att rengöra ansiktet med en tvättgel. Den fungerar på samma sätt som en vanlig tvål men är inte lika uttorkande. Några gånger i månaden bör man skrubba ansiktet för att avlägsna döda hudceller och får ansiktet att se fräschare och renare ut. Använd sedan en fuktgivande kräm för att undvika torr hy.

• Vill man se ännu fräschare ut kan man använda flytande concealer på mörka partier såsom mörka ringar under ögonen. Den flytande concealern är tunn samtidigt som den täcker bra. Den används bäst på lite större områden. Vill man täcka över blemmor eller andra mindre kvisslor är det bättre att använda att täckstift. Välj en färg som är så nära din egen hudton. Väljer man en för mörk framhäver man mer än döljer. Tona ut kanterna för att inte få synliga skarvar.

• Tycker man att man ser blek ut finns det olika alternativ för att ge ansiktet en ton som fortfarande ser naturlig ut.
1. Sol- eller terracottapuder Applicera lite i taget med borste i hela ansiktet, glöm inte halsen och ögonen.
2. Färgad dagcrème En funktighetscrème med färg. Bra för dig med torr hy.
3. Brun-utan-sol Det skonsamma alternativet. Var noga när du applicerar eftersom produkten lätt blir flammig om den appliceras fel. Börja med att raka dig noga, peela hyn och smörj in dig med en fuktcrème och lägg sedan på brun-utan-sol. Gnugga sedan lite bomull i ögonbrynen, hårfäste och polisonger eftersom det oftast kan bli för mycket färg där.

• Om man är rädd för att ett solpuder ska se för sminkat ut kan man spraya en fuktighetscrème i hela ansiktet och låt torka. Då försvinner den pudriga känslan och man får ett resultat som håller längre.

• Man får inte glömma helhetsintrycket och därför inte heller ögonbrynen. Har man problem med att de växer ihop är det lätt att fixa med en pincett. Ta ett strå i taget för att inte ta för många. Plocka även bort extra långa och gråa strån.

• För att få en snygg form på ögonbrynen kan man borsta dem. Ta hjälp av en eyebrow-fix som fixerar.

• Det är alltid snyggast med mjuka läppar. Problem med torra, spruckna läppar har man oftast på vintern. Använd ett läppbalsam för att återfukta läpparna. Tycker man att det blir för glansigt kan man enbart använda det på natten när ändå ingen ser en.




Vin skall drickas ur glas!

Nu är jag tillbaka. Vin ska definitivt serveras i vinglas och inte i plastmuggar. Sen när det blir varmt är vitt inte lika gott längre. I alla fall, William hittade vindruvor i fruktkorgen som vi gamade oss över som tilltugg, smaskens! Efter en flaska vin upptäcker man nya finesser på tåget som INGEN av oss kände igen. Vadå pinsamt att säga att man åkt med X2000 tågen med jämna mellanrum i två år? Det vi märkte var i alla fall att man kan dra fram bordet också, det visste ni säkert redan? Men det har vi aldrig fattat. Det var en ganska häftig upptäckt. Nu ser det ut som om Wille har somnat av uttråkning så jag får ge tillbaka ipoden till honom. Vi får höras imorgon igen, då hoppas jag på ett riktigt tangentbord - detta tar ju evigheter! Puss och god natt! <3


På väg till Stockholm

Hej allesammans! Nu sitter vi på tåget och nu lämnar vi Göteborg sakta men säkert. Sitter i första klass, det ni! Det är därför som jag kan skriva. Ett kort inlägg men det hinner nog bli fler under resans gång. Det blev svårare att skriva nu när tåget började skaka så jag får skriva om hela tiden. Nu är det hög tid för ett glas vin, tjillevippen!

Nostalgi!










Does he wash up?


Friis&Company


Ville bara visa er min nya väska från Friis&Company som jag fick av William i påskpresent.
I'm in love!


Stockholm

Hello!

Ikväll åker jag och William upp till hans familj i Stockholm, ska bli kul att träffa alla. Jag ska även få testa min studentklänning som Cissi håller på att sy upp. Den blir grym!

Får blogga mer någon annan dag, för nu måste jag packa ♥

Lite sent - lördagsbilder



Vi var och firade Martina som fyller 19 den 14/4, grattis!
Då fick vi bland annat se dansuppvisning av systrarna Olsson, skinnheads och en "böghög".

Förresten, missa inte systrarna Olssons dansuppvisning den 1/5 i Heidhallen!



Stenmässan

Lite dålig uppdatering, berättar om fredagskvällen när jag fått alla bilder. Ska tjata lite extra på pappa om bilderna från bröllopet också!

Igår var jag och William på stenmässan, ni har väl inte kunnat undgå att han älskar stenar? Jag gick alltid dit med mamma när jag var liten, men då var det mest för att kolla på alla stenägg som fanns. Nu går jag med William för att jag vet hur mycket han älskar det.

William shoppade loss, ni får se vad han köpte i hans blogg senare - ska få honom att lägga in lite mera bilder. Där får han berätta vad han köpte, vet inte vad jag får visa och inte.

Jag fick i alla fall en underbar ring!

Sandra 19


Idag fyller denna bruden 19 år, grattis!

Makeup guide, del 14




Extrem makeup

För att det ska bli ett så bra resultat på sminkningen som möjligt, bör man börja med att rengöra ansiktet. Det gör man med en rengörningsmjölk följt av ansiktsvatten. Därefter kan man lägga en fuktgivande kräm för att undvika torra partier när man lägger underlaget.

Man börjar med att täcka alla ojämnheter med hjälp av en concealer. Det finns grön och gul concealer, den gröna täcker röda partier bättre. Man täcker bäst genom att ta concealer på en täckstiftspensel och dutta på ojämnheten och sedan arbeta sig ut för att minska kontrasterna. Efter concealern applicerar man en foundation som matchar personens egen hudfärg för att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Använd en svamp när du applicerar din foundation.

Över sin foundation bör man lägga ett tunt lager med puder för att fixera. Om man vill kan man applicera lite rouge över kindbenet.

Börja göra konturerna av fyrkanterna och prickarna med hjälp av en tunn pensel. Ska man fortsätta med fyrkanter som går ut i håret förutsätter det att man sätter upp det och tar i hårspray för att det ska ligga stilla. När man är nöjd med konturerna börjar man färga i dem med hjälp av en svamp.

Lägg sedan kajal runt hela ögats innerkant och eyeliner läggs övre fransraden. Ta hjälp av lösögonfransar och längdgivande maskara för att få långa och separerade ögonfransar. 

Markera läpparna i samma nyans som fyrkanterna och applicera sedan ett genomskinligt läppglans.

Redskap:
Pads
Kleenex
Täckstiftspensel
Svamp (sponge)
Puderborste
Rougeborste
Pensel (kontur)
(hårspray)
Maskara borste
Ögonskuggspensel
Läppensel.

Produkter:
Rengöringsmjölk
Ansiktsvatten
Fuktgivande kräm
Concealer
Foundation
Puder
Rouge
Lösögonfransar
Längdgivande maskara
Kajal
Eyeliner
Ögonbrynspenna
Läppglans.



 


Makeup guide, del 13





Kvälls makeup

För att det ska bli ett så bra resultat på sminkningen som möjligt, bör man börja med att rengöra ansiktet. Det gör man med en rengörningsmjölk följt av ansiktsvatten. Därefter kan man lägga en fuktgivande kräm för att undvika torra partier när man lägger underlaget.

Man börjar med att täcka alla ojämnheter med hjälp av en concealer. Det finns grön och gul concealer, den gröna täcker röda partier bättre. Man täcker bäst genom att ta concealer på en täckstiftspensel och dutta på ojämnheten och sedan arbeta sig ut för att minska kontrasterna. Efter concealern applicerar man en foundation som matchar personens egen hudfärg för att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Använd en svamp när du applicerar din foundation.

Över sin foundation bör man lägga ett tunt lager med puder för att fixera. Om man vill kan man applicera lite rouge över kindbenet.

Fixera ögonen med en eyeliner och kajal längs den övre och nedre franskanten samt i ögonvrån. För att förstärka effekten applicerar man en volym maskara.

Lägg en svartlila ögonskugga på ögonlocken och se till att det är mörkare i ögats ytterkant för mer effekt. Applicera en silvergrå skugga längst in i ögonvrån och sudda ut kanterna så kontrasterna minskar.

Fyll sedan i ögonbrynen med en färg som passar de övriga färgerna i ansiktet, om ögonbrynen inte redan är markerade.

Lägg ett skimrande läppglans på läpparna.

Redskap:
Pads
Kleenex
Täckstiftspensel
Svamp (sponge)
Puderborste
Rougeborste
Maskara borste
Ögonskuggspensel
Läppensel.

Produkter:
Rengöringsmjölk
Ansiktsvatten
Fuktgivande kräm
Concealer
Foundation
Puder
Rouge
Volym maskara
Lilasvart ögonskugga
Kajal
Eyeliner
Ögonbrynspenna
Läppglans.


Makeup guide, del 12

 

 

 

 

 

 

Vardags makeup


För att det ska bli ett så bra resultat på sminkningen som möjligt, bör man börja med att rengöra ansiktet. Det gör man med en rengörningsmjölk följt av ansiktsvatten. Därefter kan man lägga en fuktgivande kräm för att undvika torra partier när man lägger underlaget.

Man börjar med att täcka alla ojämnheter med hjälp av en concealer. Det finns grön och gul concealer, den gröna täcker röda partier bättre. Man täcker bäst genom att ta concealer på en täckstiftspensel och dutta på ojämnheten och sedan arbeta sig ut för att minska kontrasterna. Efter concealern applicerar man en foundation som matchar personens egen hudfärg för att uppnå ett så naturligt resultat som möjligt. Använd en svamp när du applicerar din foundation.

Över sin foundation bör man lägga ett tunt lager med puder för att fixera. Om man vill kan man applicera lite rouge över kindbenet.


På ögonen lägger man endast lite maskara för volym och färg eftersom man vill bevara den naturliga looken. Om man vill kan man lägga lite ljust skimrande ögonskugga.


På läpparna lägger man ett rosatonat läppglans.

Redskap:

Pads

Kleenex

Täckstiftspensel

Svamp (sponge)

Puderborste

Rougeborste

Maskara borste

Ögonskuggspensel

Läppensel


Produkter:

Rengöringsmjölk

Ansiktsvatten

Fuktgivande kräm

Concealer

Foundation

Puder

Rouge

Maskara

Skimrande ögonskugga

Läppglans.

 


Gårdagen




Såhär blir bilderna när man försöker ta kort på Sandra, bra va?


Fick tillslut en bild på Alexandra i alla fall. Sen hade jag sönder stolen.

Nu kom min bror in och sa att jag skulle gå ut för det är 14 grader i skuggan! ♥

Vardagslyx

Glömde slänga in bilderna från igår då jag och William lyxade till det med en frukost på stan!


William är lika fin som vanligt!


Kaffe, juice, mackor med skinka, tomat, gurka. OBS! William åt grönsaker!


William ska alltid leka med maten.

Ledig

Vad skönt det är att vara ledig mitt i veckan, vår första riktiga studeidag sen vi började på gymnasiet ju. De han nämligen alltid bokat upp studiedagarna med typ teatrar eller studiebesök eller något annat spännande. Sen är det bara torsdag och fredag kvar innan lovet. Sååå skönt!

Ska snart iväg och träffa William för att leta present till Sandra som fyller 19 på fredag, har massa olika tankar i huvudet så jag får se vad det blir.. ni får tyvärr inte veta fören på fredag eftersom hon kanske kikar in här innan dess.

Det har blivit dags att fixa iordning dig, vet bara inte vad jag ska ta på min i det härliga vårvädret!  ♥

RSS 2.0