Nya tag

Efter gråtkalaset i hallen igår, åkte jag och mamma till Intersport. Så fort förkyldningen, eller vad det nu är, lagt sig så kommer jag bo på gymmet.

För min del blev det ett nytt träningslinne(350:-), ett par nya träningsbyxor(550.-) samt en vattenflaska från Röhnisch(50:-) och jag betalade bara 600:- för alltihop.

De firar tydligen 50 år, så passa på!


2011-08-26

En sorgens dag.

Idag flyttade min bror.
De packade pappas bil och åkte upp till Eskilstuna.

Det blev ett avsked i hallen. Jag förstod inte riktigt att det redan var dags för dem att åka tills jag hörde att mamma bröt ihop. Eftersom jag inte kan se någon annan gråta innan jag själv känner hur tårarna bränner på näthinnan brast jag ut i storgråt. Jag kramade om min bror, min älskade, kände all kärlek. Kramen sa mer än ord någonsin kommer att göra.

Mamma och jag stod kvar i hallen när dörren stängdes. När vi hörde att bilen körde iväg bröt vi ihop på nytt. Länge stod vi och höll om varandra i hallen, grät, försökte ge varandra kraft och styka.

Han finns alltid där för mig, det vet jag.
Han står alltid bakom mig i alla mina beslut, oavsett om han tycker att jag tar ett steg och fel håll.
Han lyssnar alltid på mig, han låter mig prata till punkt, kommer med råd.
Han hjälper mig att stå när jag inte orkar själv.

Han är min storebror och jag älskar honom mest i hela världen!



2011-08-25

Sitter här i soffan med en kopp te och försöker dämpa hostan. Ska strax skriva brev till min farfar, det var länge sedan och i veckan fick jag dessutom ett till från honom. Så nu känner jag att jag får ta mig i kragen, har hänt så mycket sedan sist bara så jag vet inte riktigt var jag ska börja.

 


I'm back!

Tillfälligt i alla fall, får se hur länge det håller i sig.

Sitter i köket och ska strax bege mig iväg till skolan. Yes, ni hörde rätt! Jag har börjat plugga igen. Under hösten blir det Matte C på komvux, samt Juridisk Översiktskurs via Högskolan Väst. Lite jobb däremellan också givetvis.

Funderar på om man ska ändra bloggdesign också så det verkligen känns som en nystart? Någon som har förslag eller vet någon som kan göra det? Jag är ju superkass på sånt (Även om jag blev stolt över att jag kunde göra texten fet i fb-chatten)

Dags att sticka till skolan, ska försöka besöka bloggen lite oftare än med ett års mellanrum i alla fall!

 

 


RSS 2.0