Made by Christopher

1. Dubbel ankarlänk 350:-

2. Kungslänk 550:-

 

Kungslänk, oxiderad 650:-

 

Är du sugen på något är det bara att säga till, även perfekta presenter.

(fler produkter kommer såfort han lär sig nya saker i skolan ;b)

Puzzel

Titta vad William har knåpat ihop under dagen!


Ballerina - pepparkaka

Någon som testat den nya Ballerinasmaken?


Jag gjorde det nyss och jag blev faktiskt lite besviken. Det är samma nougatkräm i mitten, men båda kexen är pepparkakor istället. Pepparkakan tog över för mycket så nougatkrämen försvann liksom, den kändes inte ens och då tycker jag att man faktiskt kan köpa vanliga pepparkakor, eller hur?

 

Jag håller mig till min vanliga favorit - orginalet!


Spännande!

Åh, nu är klockan nio och Williams intervju ska börja. Sitter här och håller alla tummar jag kan för att han ska få jobbet. Hur mysigt hade inte det varit? Nu fick jag fjärilar i magen!

Ullared

Okej, kinapuffarna tog slut innan jag publicerade förra inlägget - jag erkänner. Men jag orkade inte gå ner och fixa frukost redan så de fick fylla ut tomrummet en stund till.

Hur som helst, i söndags åkte jag och William tll Ullared med Nickolina och hennes mormor. Hur mysigt som helst! Vi köpte lite presentpapper, servetter och annat juligt. Det enda Wille köpte i klädväg var nog ett skärp, som vanligt. Han är ju sån. Jag köpte två koftor, en skjortklänning, en NY skinnjacka (ser nästan ut som min gamla som jag glömde på bussen och som någon annan tog!), massa strumpor och två par strumpbyxor. Sedan blev det lite påslakan och örngott och självklart några julklappar.

Jag tog en bild på skjortan redan igår så den får ni se nu. De andra kläderna får ni se allt eftersom, de såg helt knas ut på bilderna.

 

Ni som läste bloggen igår kanske börjar ana att man även kan fynda saker i sina nyinköpta strumpbyxor och vad kan det nu vara för skoj?

-Jo, jag kan ju säga att det inte var så himla skoj faktiskt. Det var en stor, tjock, grön skalbagge!


Som vanligt sitter jag och klipper bort alla lappar och har min när vi kommer hem så att allt är klart för att tvättas/användas. När jag klippt bort lappen på ett par av mina nya, fina tjocka strumpbyxor känner jag en knöl. "Ah, en sten"-tänker jag, den var ungefär 2 cm lång och 1 cm bred och rund och sådära. Ber William ta upp "stenen" men han känner bara på utsidan så jag stoppar ner handen, och upp kommer den äckliga gröna skalbaggen och jag dör! Kastar iväg den i sängen, skriker och det kliar över hela kroppen. Om man ska säga att man hade tur någonstans, så var det väl att skalbaggen i alla fall var död.

För att ni ska förstå att jag inte menar någon lite gråsugge-variant letade jag upp en bild och en sån här äcklig sak låg i mina strumpbyxor. Det kryper i hela kroppen när jag ser den och det kliar överallt. Snacka om att ALLT åkte ner i tvättkorgen!


God morgon

Jag hade tänkt att ta sovmorgon idag men det var inte så lätt när Williams klocka ringde 6.30, kunde dock somna om, men vaknade senar när han skulle ta hårspray i ett halvt sekel. Han ska nämligen på en anställningsintervju idag! Hur kul som helst och han var hur snygg som helst när han gick utanför dörren också. Jag håller tummarna!

Idag måste, måste, måste jag verkligen plugga körkortsteori, har knappt öppnat boken och nu känner jag att jag faktiskt behöver anstränga mig om jag vill ha det dära kortet. Pluggandet kommer varvas med en del städande, vill få fint här hemma för en gångs skull, och bloggande - om jag hinner. Tvättande hoppar vi nog över för igår svämmade maskinen över och det var en väldans upplevelse i sig, men det räcker med en gång per livstid.

Nu ska jag försöka slita mig från mina kinapuffar och försöka ta lite kort på det jag köpte på Ullared så slänger jag upp det sen.

Imorgon

Då ska jag försöka blogga lite mer medan jag städar undan här hemma. Vi började förvisso städa undan lite redan idag, men dammet tar tyvärr inte semester. Imorgon blir det blogginlägg som handlar om Ullareds-besök, vad man kan fynda i sina nya strumpbyxor och hur jag har spenderat den här kvällen/spenderat mina pengar på.

Vi hörs imorgon alltså, Puss!

Minns ni?

Kommer ni ihåg hur mitt "Rosa bandet"-armband såg ut?
Såg säger jag eftersom det numera ser ut såhär:

Moccabandet som satt på blev för smuttsigt så min älskade bror

knåpade ihop en silverlänk till migoch visst är han duktig?

Armbandet var klart på några timmar sen behövde han bara

löda lite i skolan och fixa ett lås och nu är det klart!

Visst är det helt underbart?!

Tack Christopher!


Hällefors

Tyvärr, men jag låter nog bilderna tala för sig själva:

Örebro central, väntar på bussen till Hällefors, där man till och med kan betala med kontokort - häftigt!

 

Som vanligt hittade jag en lurvig vän på vår promenix.

 

Det enda övergångsstället i Hällefors, det ni!

 

Random

 

Grythyttan

 

Till William

 

Här nördar sig Nickolina typ två gånger i veckan ;b

 

Grythyttan "Centrum"

 

Nickolinas skola, måltidernas hus.

Kan ej beskrivas, måste upplevas!

 

I örtagården

 

 

Jag och sötisen! <3

 

I Örebro träffade vi underbara Kikki!

 

Jag hittade en liten lekplats.


Tack för en superduper härlig helg!

Snart kommer jag igen och då ska vi ha lika mysigt om inte ännu bättre!


 

 

 


Sockerpiller

Hej!

Ska snart sätta mig i sängen framför tv:n med chokladpudding och myskläder men först tänkte jag bara berätta vad jag hittat på idag. Jag har varit på teater med min pappa. Sockerpiller hette den och den spelades på Aftonstjärnan ute i Sannegårdshamnen. Där hade jag velat bo! Hur mysigt som helst. Teatern hade premiär idag och var jättemysig, dock kände jag mig lite förvirrad för vissa saker hände utan att man visste om det var i manus eller så..

"Sockerpiller på Aftonstjärnan

2009-09-03 14:41

I väntan på att teatern vid Järntorget byggs om inviger FolkTeatern den nyrenoverade teatern på Aftonstjärnan med föreställningen Sockerpiller.

Det är en föreställning om människans förväntningar på livet, kärleken och döden. Regisserar gör Lars-Eric Brossner och premiär är det lördagen den 17 oktober. Föreställningen innehåller bl a nyskrivna texter av Mats Kjelbye, Dennis Magnusson och Liv Elf Karlén. Dessutom innehåller den texter av Sokrates, Ekelöf och ensemblen. Ensemblen består av Lena B Nilsson, Anders Granell, Lars Magnus Larsson, Niklas Román, Jonas Sjöqvist, Helena Thornqvist och Ulla Svedin. Biljetterna till föreställningen släpps fredagen den 4 september.


På ett lekfullt, tänkvärt och överraskande sätt knyter föreställningen ett nät av röda trådar kring människan och hennes förväntningar på livet, kärleken och döden.
Den kan innehålla massor av musik och häpnadsväckande gästartister som steppdansören Hagman, Märyl Streep, den finske artisten Nordström, Ben E. Kingsley och många, många fler. Innehåller dessutom allt om Zebrasketchen.

Regi: Lars-Eric Brossner
Regiassistent: Sofia Palmström
Scenografi: Lisa Hjertén
Mask: Lars Carlsson
Sammanställning: Lars-Eric Brossner, Hasse Carlsson, Sofia Palmström och ensemblen.
Medverkande: Lena B Nilsson, Anders Granell, Lars Magnus Larsson, Niklas Román, Jonas Sjöqvist, Helena Thornqvist och Ulla Svedin.
Premiär: 17 oktober på Aftonstjärnan i Göteborg"


Längtar tillbaka

Vill tillbaka till solen, värmen och lugnet. Att bara få finnas till och ta dagen som den kommer.


Fredags mys

När jag kom hem från jobbet förut så hade mina föräldrar dukat fint med ljus och supergod mat och även vin men det tackade jag nej till. En toppenmiddag med mycket skratt och prat. Kändes skönt att prata lite med dem för det blir ju inte så ofta bara vi tre sitter ner nu för tiden. Blev väldigt överraskad, glatt överraskad, när det bara var att sätta sig vid ett dukat bord när jag kom hem.

Det har blivit dags för mig att packa, dock vet jag inte vad jag ska ha med mig eller på mig eller så. Är bortskämd med att min älskling är hemma på veckorna och tvättar så nu har jag inga rena kläder lvar nästan. Som tur är kommer han hem på måndag.

Vi får väl se vad jag får med mig tillslut, ska i alla fall tillbringa helgen hos underbara Nickolina i Hällefors - på med vinterjackan!

Enda bilden på min och Nickolina tillsammans.

Får börja ta med mig kameran mer och ta kort i nyktert tillstånd!


Stöd Rosa bandet!

Idag är det första oktober vilket innebär att årets rosa månad är här. Under oktober kan man visa att man stöder Rosa bandet och cancerforskningen. Jag gick upp extra tidigt för att hinna en sväng förbi Guldfynd så jag kunde köpa det här armbandet för att visa vad jag tycker. Armbandet kostar endast 69 kronor men jag tycker att det är SKIT att endast 10 kronor går till bröstcancerforskningen. Jag hade helst sett att 10 kronor gick till affären och resten till forskningen. Armbandet kommer pryda min handled heeeela månaden!

 

Min mormor hade bröstcancer för ungefär 12-13 år sedan, hon fick strålning och blev frisk men strålningen påverkade istället hennes hjärta så en klaff slutade fungera ordentligt och idag lever hon med hjälp av en Pace-maker. Tack och lov att utvecklingen går framåt.

 

Min morfar har hudcancer och min farmor fick leukemi (blodcancer) för några år sedan, jag tackar gud för varje dag jag fortfarande har dem vid min sida!


RSS 2.0