Julafton

GOD JUL!

Har nyss gått upp, märkte att det faktiskt bara var jag uppe till och med. Är väl fortfarande som småbarnen som vaknar tidigt av förväntan. Ska snart smyga ner och göra frukost till alla. Tycker att man åtmindstonde kan äta en gemensam frukost EN gång om året.

Ni får ha en toppenbra jul och hoppas att Tomten kommer till er i år.
Puss och kram!

God natt

Tänkte bara slänga in ett litet kort inlägg innan det är dags att krypa till kojs.

Det har varit en underbar kväll som har spenderats framför tv:n med William och mina föräldrar. Tyvärr vann vi ingenting, men var nära flera gånger. Granen är klädd, skinkan är griljerad men snön saknas. Fast pappa sa att det även kunde bli lite snö i söder, men hur ofta har väderprognoser rätt?
Man kan ju hoppas i alla fall!

Jul på Liseberg

Är ganska nyss hemkommen från Liseberg. Jag älskar att vara där på julen. Det var mycket folk men inte så att man behövde trängas. William ville givetvis ha Donuts när vi kom in så vi smaksade på det först. Spelade bort lite pengar, köpte brända mandlar, rostade kastanjer (ingen höjdare alls) och fudge. William vann en första vinst åt mig på leksakshjulet, fanns dock inga roliga priser så vi fick välja den som var minst tråkig - B1 från Bananer i pyjamas :P



Tomten var givetvis på plats för att ta emot barnens önskelistor.


Julbelysning.


Sveriges största julgran? :)


Tomtens renar låg och väntade.


Jag och B1


Julpuss


Snö

Model Lab

Idag var jag och William på Model Lab. Där blev vi sminkade och stylade till oss och tog massa roliga foton. Eftersom bilderna är ganska dyra valde vi bara ut 5 stycken (varav 2 var gratis bilder). Vi fick gratis bilder eftersom vi skrev upp tio kompisar på en lista. Så några av er kommer nog bli uppringda och erbjudna att vara med om detta roliga. Allt är gratis, det är bara om man vill köpa bilderna sedan som kostar.
Ringer någon, glöm inte att ta med mig ;) Jag gör gärna om det!

Här kommer bilderna:
Den sista bilden är min absoluta favorit! <3











Jullov

Äntligen har jag jullov! Ska bli kanon att bara få vara ledig nu tills den 8e januari. Är till och med ledig från jobbet eftersom både julafton och nyårsafton inträffar på min städdag. Tack och lov!

Idag har det varit en toppendag. Jag började nästan gråta i skolan när Raman fick stipendium. Ett stipendium värt 5.000:- och jag tycker att hon är värd varenda krona. Grattis! <3 Satt där som en stolt mamma när hon gick upp. Jag, Sandra och Raman åkte till jensen för att fira Ramans vinst och vi hade så trevligt att vi satt där i 2½ timma. Det är nog mitt rekord.

Efteråt åkte jag till William, för att vi skulle köpa Sixtens julklapp. Han kommer bli överlycklig tror jag. Då hade William goda nyheter som var att han fick vara anställd tills Jan (chefen) ansåg att de inte behöver honom längre. Nu förklarade jag det ganska elakt, me Jan sa det nog inte på samma sätt till William. Grattis älskling! <3

Jag och mamma har rullat vaxljus. En sak som jag minns att vi gjorde på fritids för en evighet sedan. Då tyckte jag att det var jätteroligt och det var lika kul idag, fast jag minns inte att det var så svårt! Mamma fick hjälpa mig mycket. Fint blev det i alla fall. Jag skall nog bli fritidsledare, för årskurs 1-3. De är ju hur söta som helst och då får man pyssla på arbetstid ;)

Har även fixat min makeup guide idag, lagt in texter och bilder som ligger under "utkast" och är bara at publicera när det är dags. Jag är ju faktiskt inte hemma den 1/1-09 så om jag ska kunna lägga upp den.

Nu är det dags för fredagsmys. Ha en kanon kväll. Kram!

SMS

Tänk att man kan bli så glad över ett litet sms.

Jag fick nämligen ett sms ifrån Therese idag! Blev otroligt glad att hörs ifrån henne, hon som är på andra sidan jorden. Det stod egentligen inte så mycket, men det räckte. Min gråa dag blev helt plötsligt solig :)

I skolan

Jahapp, är i skolan nu då. Sitter och väntar på att min enda lektion skall börja. Filosofi 14.20-15.20. Är egentligen bara här för att få närvaro eftersom jag har dålig sådan på filosofin. Kom ungefär 35 minuter för tidigt så har suttit och nördat mig vid datorn sedan dess typ.

Hämtade även min pärm ifårn skåpet där mitt arbete om makeup-guiden finns. Ska kika lite på det innan jag börja publicera upp allting. Det kommer blir mycket, så det blir ett makeup-inlägg i veckan, start den 1/1-09.

Nu är det snart dags för min lektion så måste kila. Kram!

2009

Från och med årskiftet ska jag försöka slänga in en makeup-guide på bloggen.
Bara så ni vet ;b




Onsdag

Hallå!

Idag är det ingen vanlig skoldag, utan vi ska iväg till Universeum och bli guidade. Det var några från klassen som var där i två veckor och guidade grupper som sitt projektarbete och det är dem som ska visa runt oss. Det blir förhoppningsvid kul! Får se hur många som dyker upp bara.

Efter det ska jag in till stan och köpa lite julklappar och sedan ska jag möta upp min underbara mamma och kika lite tillsammans med henne. När vi kommer hem ska vi börja baka julgodis, mums!

Ikväll jobbar jag mitt sista pass, det här året i alla fall. Jag har ju sån tur att både julafton och nyårsafton är på min städdag - onsdag. Jobbar inte fören vecka två igen. Känner på mig att mitt lov kommer bli underbart! <3

Måste kila nu, kram!

Nedräkningen kan börja...

Om exakt en vecka är det julafton! :D Kommer bli underbart att fira hemma med familjen och i år är William också med :) Dock ha jag tappat min julkänsla nu, den som jag haft sedan i november. Det beror nog på att vi inte har någon snö.
Så snälla tomten, ge mig snö till julafton! <3



Stiländring

Min alldeles egna julnisse har varit här och fixat till min sida!
Denna gången jultema, om en lite sent så älskar jag den! :D
Åsikiter? :)

Mitt underbara julfönster


Plugg

Hallå igen!

Är färdig med ena uppgiften somjag hade att göra. Ett arbete om kost och hälsa. Inskickat och klart till Björn. Det skulle enbart vara en A4 och jag saknade väl en rad för att det skulle vara det :P

Nu är det dags för att att försöka hinna klart med min kollektion till imorgon. Blir stressigt men får försöka fixa det. Har så många idéer i huvudet. Ska limma ihop allting när William/Mamma kommer hem för att jag vill ha smakråd. Men tills dess kan jag försöka hinna med resten.

Min bror har fortfarande inte kommit hem så han vet inte om att jag har suttit här. Vilken tur!

Hörs sen då! Kram.

Datorkrångel

Hejsan!

Kände att det var dags att uppdatera bloggen lite, så att Therese vet om att jag lever här hemma på andra sidan jordklotet. Therese är nämligen i thailand och gottar sig i värmen och solen. Är riktigt avundsjuk. Hon har varit där i en vecka och har idag en vecka kvar. Hon kommer alltså komma hem på självaste julafton. Saknar henne otroligt mycket och jag inser verkligen hur mycket hon betyder för mig. Det är inte lika lätt att prata med andra om sånt som man kan prata med henne om.

Hur som helst, hade en lektion idag så nu ska jag sätta igång med pluggandet. Williams dator, den som jag också brukar använda vägrar att starta idag. Jag försökte säkert 30 ggr imorse medan han var i duschen och han försökte nog lika många gånger om inte ännu fler medan jag höll på att somna om. När jag kom hem testade jag igen men utan något vidare resultat. Startade då upp min laptop som vi lagt undan ett tag för att den krånglade. Såg ut att gå lysande tills varningsskylten om att baterinivån var låg kom upp. Jag förstår inte hur den kan komma upp om laddaren är i? Så den dog då. William föreslog att jag skulle låna hans laptop men jag behöver internet för att kunna plugga så det fungerade inte.

Nu sitter jag alltså vid den gemensamma familjedatorn, och ni som känner mig vet att detta är ytterst ovanligt eftersom min bror sitter här jämt. När jag säger jämt, menar jag verkligen jämt. Från det att han vaknar till det att han går och lägger sig. När vi skaffade datorn sa pappa att den är endast till för skolarbeten och andra viktiga saker men nu tycker min bror att det är han som skall bestämma allting. Så här får man aldrig sitta. Han kan till och med bli riktigt förbannad om man säger att man måste låna datorn i högst 5 minuter för tat skriva ut ett arbete. Förstår ni hur jag har det? Det är skit här överallt. Till och med tangentbordet är så ofräscht att jag knappt vill ta i det. Hoppas verkligen att jag pluggar snabbt så att jag slipper det här.

Min bror är ute på vift det är därför jag har denna möjlighet att kunna sitta här. Men såfort han kommer instormandes genom dörren kommer han bli hysterisk över att jag sitter här. Då kan jag lova att jag får skit för det.

Dags att börja plugga innan han kommer som sagt. Innan det vill jag bara tacka Cecilia för att hon hjälper mig med min studentklänning, den kommer blir superfin! :D (www.ceciliacamilla.blogg.se)

Ha det toppen! Puss och kram

I skolan

Hallå!

Sitter i skolan och har blogglektion.. gör egentligen ingenting. Har endast suttit och kikat in olika hemsidor och lyssnat på musik. Är snart dags att kila ner till Bamba och äte maaat.

Onödigt inlägg som vanligt, men måste gå. Kram

Att-göra-listan:

- Filosofiuppgifterna
- Dilemma 2
- Två fotolektioner
- Naturkunskaps läxan
- Religions läxan
- Projektarbetet - balklänningen
- Jobbet
- Sätta upp hyllor
- Städa
- Få det julmysigt
- Bädda rent

Julkänsla

Sitter här och lyssnar på julradio nu, samtidigt som jag springer runt och städar och fixar. Jullåtarna får mig att sakna William ännu mera. Får en känsla av att han sitter här medan jag springer runt och grejar. Det är så det brukar göra, han är ju helt galen i julen.

Det är nämligen så att min underbara pojkvän går runt och sjunger på jullåtar hela sommaren och när julen kommer börjar han sjunga på "sol, vind och vatten" typ. Han är bäst, mitt solsken i livet! <3


Att-göra-listan:

- Filosofiuppgifterna
- Dilemma 2
- Två fotolektioner
- Naturkunskaps läxan
- Religions läxan
- Projektarbetet - balklänningen
- Jobbet
- Sätta upp hyllor
- Städa
- Få det julmysigt
- Bädda rent

Detta är vad som har hunnits med hittills. Det har även tillkommit lite punkter som måste proriteras. Förhoppningsvis är allt gjort innan vecka 49 slutar.

Glöm inte att varva ner nu i julstressen, kram!

Telefonlös

Jahapp, slarvern har varit igång nu igen. Förstår inte hur man kan glömma en av de viktigaste sakerna i en liv? Jag har nämligen glömt min telefon hemma, för första gången i mitt liv. I alla fall på evigheter. Så om ni har försökt nå mig men utan resultat så beror det på att telefonen är på andra sidan stan.

Ska snart på extra I-val, fotot. Ska framkalla bilderna! :D Det är superkul! Slutar ungefär vid halv fem och då åker jag direkt till torget och ska köpa julklappar och presenter. Blir stressigt. Hem och äta och plugga sen. Förhoppningsvis hinner jag prata med älsklingen och kolla på Andra avenyn innan jag somnar.


Jag saknar dig <3

Hej tomtegubbar

          
Behöver jag säga något mer än att julen är här?

Att-göra-i-veckan:

- Filosofiuppgifterna
- Dilemma 2
- Två fotolektioner
- Jobbet
- Sätta upp hyllor
- Städa
- Få det julmysigt
- Bädda rent

En hemsk dag

Ja ni, idag var det inte alls roligt. Hade knappt sovit någonting på grund av hundra olika anledningar, så efter ungefär 2½ timmas sömn vaknar jag med migrän och yrsel. Stannade hemma och försökte få lite plugg gjort, men det var verkligen ytterst lite. William var ju även hemma eftersom han skulle packa och förbereda lite inför skolan som börjar imorgon igen.

Det kändes otroligt jobbigt när han skulle åka ifrån mig, tack och lov att tåget var försenat så att vi fick tio extra minuter. Den här gången var nog jobbigast någonsin! Även om jag vet att han kommer tillbaka på söndag. Det är ändå inte samma sak. Han har varit här nästan konstant sedan den 16 augusti, vilket blir mer än tre månader. Klart att det kan vara bra att vara ifrån varandra ett tag, men det gör ont.

Jag älskar dig, William!


Jag är hopplöst kär i den killen alltså, kan inte beskriva med ord! <3

RSS 2.0