Spa helg med mamma

Hejsan!

Visst är det skönt att man kan säga "hörs senare" och sen höra av sig typ två veckor senare? haha, jag har helt glömt bort bloggen. Har jobbat, jobbat och jobbat lite till. Extremt kul att det är så mycket att göra på jobbet. Jag har till och med sagt upp mig från mitt städjobb för att orka med allt. Någon som är intresserad att hoppa in istället för mig? Du städar i så fall torsdagar mellan 19.00-21.15 och tjänar 90kr/timmen + gymkort.

Här sitter jag i morgonrock och bara latar mig. Har duschat extremt länge idag för att fixa iordning mig till spat. Ville inte riktigt hoppa i bikinin och bada med mina pälsiga ben...
Ska snart slita mig och börja packa ner mina saker, men vad har man egentligen med sig till ett spa? Kommer packa ner en massa onödigt tror jag, som vanligt!

Åker vid halv två ner till Varberg med mamma och sen väntar en massagetid på oss idag, och en imorgon. Blir bara till att slappa och ta det lugnt. Läsa en bra bok och bara få vara. Maten serveras av någon annan och det är bara att sätta sig ner. Helt underbart!

En övernattning och på måndag blir det fika med Robban igen. Får se om jag hinner köpa Williams julklappar idag eller om det också får göras på måndag. Vill ha det inslaget innan han kommer hem för jag vet hur nyfiken han är!

Nu blir det packning, sen stan. Puss! <3

Bjuder på en skön bild från en härlig kväll, saknar min fina Therese!

 




Hörs senare

Hade egentligen tänkt skriva något vettigt men nu seg jag att jag inte hinner. Behöver springa till bussen. Åker tidigare för att åka med Nickolina som åker hem idag, sne blir det fika med Robban och sen kommer jag hem någongång i kväll. Hörs då! Puss<3

Måndag igen

Hejsan!

Sitter här och håller på att göra iordning mig, är ute i ganska god tid så jag hinner till och med att blogga. Förlåt för mitt deppinlägg senast, detta kommer förhoppningsvis inte att bli lika trist.

Det har hänt sååå mycket sedan jag skrev sist men jag vet inte ens var jag sak börja. Jag har varit i Stockholm med Nickolina, vi shoppade, gick på bio och såg PINK! Det var nog något av det mäktigaste jag varit med om, trots alla folk som trängdes, svettades och skrek på exakt samma plats som mig. Man var lite mörbultad efteråt. Men det var kanon! (Jag tror inte att jag förstått det riktigt än, så det är lite svårt för mig att egentligen förklara. Nickolina, skickar du bilderna är du snäll:))

Det har även börjat kännas mycket, mycket, mycket bättre mellan mig och min älskling. Det har varit uppochner den senaste tiden men vi kämpar. Alla har det tufft ibland. Vi glömde tillochmed av att fira vår 2½ års dag. Dagen efter frågade William mig om jag visste vilken dag vi missat. Aja, man kan inte komma ihåg allt. Båda hade ju glömt i alla fall. Förhoppningsvis blir det ännu bättre när vi flyttar härifrån, jag känner att det är mycket som stör mig här och det går tyvärr nästan alltid ut över William - förlåt! <3

Nu är det dags för min 8e körlektion, sen åker jag in till stan och shoppar lite innan jag ska fika. Ha det toppen!

Regnig måndag

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva om, ville bara titta in och visa att jag lever. Bloggen blir lidande av allt jobb och så som jag fått nu, men pengarna är viktigare än bloggen - faktiskt. Ibland funderar jag till och med att ta bort bloggen, vem skriver jag för egentligen? Det känns mest som ett tvång att behöva uppdatera och helst ska det vara något kul och spännande och just nu finns inte det något sånt i mitt liv, helt höstdepp. Tankarna tar över och vi får helt enkelt höras när vi hörs.

Den enda jag ser fram emot nu är Stockholms-resan till helgen <3

RSS 2.0