Jobbjobbjobb

Är helt slut. Jobbade 11-18 i affären och sedan gick jag direkt till gymet för att städa. Fick reda på att jag ska få stå i receptionen på torsdagar och att de tycker att jag är jätteduktig på mitt jobb. William får även en kväll i veckan att städa på. Känns toppen!

Ska ringa plutten nu sen ska jag sova.

Tänker på William


Ledighet

Som ni kanske har märkt jobbar jag lördagar och är alltså ledig söndag-måndag istället. Väldigt skönt tycker jag för då slipper man trängas med alla på lördagsshoppingen. Den här måndagen kommer jag tillbringa på körskolan, har körlektion mellan 10-11 och efter det ska jag in till stan och möta Kristina. Det var länge sedan vi umgicks bara vi två och det blir svårare att hinna med när hon pluggar i Örebro.

Halv sex ska jag iväg och träna och måste ju hem och fixa träningsväskan innan så får försöka komma ihåg tiden i stan.

Måste skynda mig nu om jag ska hinna till lektionen. Ha det toppen!

Stora rensar dagen

Har varit i full gång med att slänga saker idag, dock kanske inga viktiga riktigt än men det har blivit en del smink penslar som jag ändå inte använder och dessutom har jag ju köpt nya som jag kan använda istället. Sen rensade jag även ut smink, börjar bli för fullt och jag använder inte ens hälften, varför spara så det blir gammalt? Nu är jag inne i garderoben och slänger massa kläder. Fast tyvärr syns det inte så mycket som jag skulle vilja.

Imorgon bär det iväg till stan med Kristina efter min körlektion. Vi ska kika runt lite i butiker och sedan äta någonstans. Kanske blir det stekta grönsaker på Kinan som förr i tiden?

Åter till rensningen

Shopping


För några dagar sedan fick dessa snyggingar följa med mig hem,
de är från DinSko och kostar 499:-

Födelsedagspresent

Fick en ursnygg(där fick jag till det) klocka av William i födelsedagspresent. Urtavlan är i svart pärlemo och lite glitter och så. Skönt maskulint feminin. Brukade alltid använda hans klocka så jag vet inte om det är en hint om att låta hans saker vara? Men visst har min plutt bra smak?


Förresten...

...jag har nog glömt att berätta att jag glömde kvar min jacka och halsduk på bussen till Halmstad för en vecka sedan och inte vilken som helst - min älskade skinnjacka och min favorithalsduk! Är helt knäckt, får inte tillbaka den heller verkar det som, Swebus är inte dirket serviceminded så.

Halsduken - borta!

 

Jackan - borta!


Särbo-liv


Möttes av det här i sängen när jag kom hem från jobbet och jag förstod direkt att tröjorna hamnat sådär av sig själva och att de inte tillhörde den enorma klädhögen brevid. Min sötnos! Det är verkligen de små sakerna som förgyller hela tillvaron. Jag hade nog inte ens kommit på tanken men min älskling vet precis vad han ska göra för att få mig att le och känna mig älskad. Han är bäst helt enkelt!

William åkte nämligen till Stockholm idag och ska vara borta i ungefär två veckor, vilket jag tycker är jättehemskt men försöker tänka att det bara är bra för oss att vara ifrån varandra. Dock fick jag inte säga hej då ordentligt eftersom jag var på jobbet när hans tåg gick. Hade ändå bara haft den jäkla klumpen i halsen och spegelblanka ögon.

Hoppade i mina tjocka strumpbyxor och min mysiga, stickade tröja för att mysa till det extra mycket. Ska strax lägga mig i sängen och läsa ut min bok som jag hållt på med för länge, men det är sååå dålig! Läser jag ut den får jag i alla fall öppna en ny bok. Ikväll blir det kinamat tillsammans med mina föräldrar, hur gott som helst.

Nu måste jag klippa bort lappen i nacken som kliar


Bebislängtan

Idag har det varit en sån dag då det verkar som att alla är gravida och går runt med en rund mage och ska föda när som helst. Jag vill också! Såg jättesöta små sparkdräkter idag när vi var i stan och tänk att man kan få en sån liten en dag. Dock vet jag att min mamma hade dödat mig om jag blivit gravid nu så jag får väl vänta lite till. Jag och William satte faktiskt upp några mål innan vi ens ska planera att skaffa barn:

-Körkort (ev.bil)
-Lägenhet
-Jobb

Och i vår sega fart så tar det nog ett tag innan allt blivit fixat.

Fick dessutom ett SMS från min kompis nyss och hon fick en liten pojke igår, GRATTIS GRATTIS GRATTIS! Är så glad för er skull och ser fram emot att träffa den lille parveln snart.

Var det bättre förr?

Idag känns det som att Eurovision song contest mest handlar om nakenchocker och vem som dansar sexigast.

Den här killen är minst sagt egen och han är helt underbar tycker jag. Jag var 13 år, till och med 12 kanske och eurovision var fortfarande en musiktävling där land tävlar mot varandra med olika låtar och stilar.



Jag är lycklig!

Jag brukar alltid tänka på låten som Tommy i Pippi långstrumpfilmerna sjunger (jag tror att det är han i alla fall). "Ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig, ja, jag är lycklig måndag, tisdag, onsdag, torsag....." Det är precis så som jag känner mig tack vare William.

Tänk att det pirrar i magen när man pratar i telefon, att ett leende sprids i hela ansiktet när jag tänker på honom, att hjärtat nästan går sönder av lycka när han fortfarande ligger tätt intill när jag vaknar. Att veta att han alltid finns där för mig och alltid tar hand om mig när jag behöver det.

Det är helt otroligt att man kan känna såhär för en annan person. Att pirret fortfarande är kvar efter 2½ år (snart) är helt underbart - det kan väl bara vara sann kärlek då?


Äkta kärlek från första ögonkastet!


Till William



Jag älskar dig! ♥

Fräscht

 

Hallå!

Var och klippte mig förut och jag kunde nog inte varit nöjdare! Gick tillbaka till min gamla frisör som jag inte varit hos på tre år för att ekonomin inte räckt till men idag unnade jag mig det. Hon la i lite blonda slingor och några i en ny "champange"-serie som hade kommit. Håret känns mycket fräschare och mer levande nu. Det var grymt kul att gå tillbaka till henne, det är nämligen min kusins bästa kompis så vi umgicks en del när vi var mindre och hade alltså ganska mycket att prata om. Tyvärr försvinner lockarna när jag duschar men jag tror att jag förstod hur jag skulle locka själv, det var en heeel vetenskap bakom det. Olika lockar, olika sätt att hålla plattången.

 

Bilder från helgens bravader och festligheter kommer så fort mina fina vänner i Örebro har skickat bilderna. Min kamera använde jag knappt och INGEN bild blev något vidare så håll ut! ♥


Min nya favvolåt!

Sitter och lyssnar på "Be somebody" som Emil gjort. Jag älskade den från första gången jag hörde den och det är nog jag som lyssnat sönder den på hans Myspace. En riktigt mysig och härlig låt. Sjukt coolt att hans låtar spelas i USA också och kommer eventuellt börja spelas här. Hoppas, hoppas, hoppas!

Jag håller tummarna, Emil ♥

Nya skor

Idag sprang jag förbi Scorett på vägen till min mormor. Såg dessa skorna på Stina-Lee's blogg och det var kärlek vid första ögonkastet! De är jättesköna och de är till och med lite varmfodrade, i skinn och visst är dem snygga? Det är ju bara ett plugg att det är bredare klack så att jag kan gå ordentligt när det blir sämre väder ute.

 

Sprang även på Kenzas kollektion igår och kan bara säga en sak: Hon har extremt bra smak! Vill ha kjolen och väskan och säkert skinnjackan om jag testar den. Jag behöver nog ett till jobb om jag ska ha råd med allt.

 

Nu är det säsongsstart för Andra Avenyn ♥


Borta hela dagen

Hallå!

Körlektionen igår gick riktigt bra, körde inte på något eller någon och då måste man väl säga att det var lyckat? Fick köra på fel sida av vägen och så med för att det stod en lastbil i vägen, det var lite läskigt när man typ inte kört något innan.

Idag ska vi iväg till Oma och Opa och äta middag, redan klockan ett. Det var länge sedan vi sågs och jag saknar dem så! Sedan har jag och William teorilektion på körskolan 17.30 och den skulle vara ungefär i två timmar. Hoppas man orkar sitta där bara.

Nu behöver jag sminka mig så vi inte missar bussen ♥

Dags att sova

...snart i alla fall. Ska kolla klart på Den utvalde först och sedan göra i ordning mig. Imorgon har jag min första körlektion med bilskolan, hoppas att det går bra. Sitter och bläddrar igenom alla häften och så nu och får nästan panik. Vad mycket man ska kunna! Visst, det vet man väl men det känns så extremt för min lilla hjärna just nu.

Berättar allt imorgon, fast bara om det gått bra. Önska mig lycka till! ♥

Söndags tv

Ni har väl inte missat att Victoria´s secret fashion show 2008 idag? Börjar om 20 minuter på tv 3. Jag kommer sitta bänkad framför tv:n. Efter det är det säsongsstart för nya Top model, de är redan inne på deras 12e säsong och jag har följt alla som en nörd. Sedan är det äve säsongstart för Ensam mamma söker som jag också suttit nitad framför de två tidigare åren. Klockan 21.00 byter vi över till kanal 5 för att titta på Den utvalde som är en svensk thriller.


Nu börjar äntligen tvhösten som jag längtat efter! ♥

I videobutiken

Igår när jag och William hyrde film och gick runt där bland hyllorna kommer det en liten kille som kanske kunde varit omkring 10 bast i rasande fart och ska precis springa in på "erotik"-avdelningen men tvärstannar när han ser att jag såg honom. Då sprang han istället vidare till närmste hylla och låtsas kolla på någon barnfilm som stod där. Jag höll ju nästan på att dö av skratt och drog William till mig och förklarade vad som hade hänt. Som vanligt tyckte jag att det var roligare än William men när vi stod där bakom hyllan ser jag hur den lille killen springer in på "erotik"-avdelningen. Genom hyllorna kunde man se honom gå två centimeter från filmerna och glo. Snacka om att jag skrattade! Det blev bara ännu roligare när hans stora syster som var i min ålder ungefär letade efter honom och han kom utspringandes därifrån.


Visst hade det varit skönt att kunna hyra film hemifrån?

Är det bara jag som inte fattar...?

Alltså, vad har hänt med bloggen egentligen? När man klickar på översikt ska ju alla inlägg, bilder, kommentarer och så komma upp i rutan - men mina är borta? Är detta något nytt som bara inte jag förstår så kanske någon kan vara snäll och förklara för mig. Jag vill ju ha tillbaka dem!

Off to work

Hej igen!

Vi hyrde ingen film, jag kom på att vi inte hade sett Slumdog Millionaire än så vi skulle se den. Men då ville jag baka först och det tog över all tid. Blev precis klar och vi började någon gång innan två! Det skulle värmas, svalna, kylas och stelna och det ena med det tredje... första gången vi bakade dem, kommer nog inte göra om dem (tyckte inte ens om smeten!) men om jag tycker om dem så säger jag till sen. Alltså blev det ingen film för vår del men kanske ser vi den på lördag.



Det har blivit dags att byta om till jobbet, på med städkläderna. Vi hörs senare!

Önskelista

Jag vet i alla fall två saker som jag får på min födelsedag den 12.


Frukost

Efter förra inlägget stängde jag ner datorn för den segade alldeles förmycket och istället gick jag upp och la mig bredvid William. Som vanligt var han jättevarm så jag bestämde mig för att gå och laga frukost till oss för att han ska få i sig sin medicin i tid. Williams favorit - bacon med vita bönor i tomatsås och ägg. En riktig frukost som jag inte alls var sugen på men vad gör man inte för sin plutt?

Det är dags att föreslå filmhyrningen, får se vilken det blir ♥

Onsdag

I natt var det en lugn och skön natt,  båda två sov som stockar och som vanligt är det jag som vaknar först. Lovade William att inte väcka honom så jag gick ner och satte mig i vardagsrummet. Idag ska vi bara slappa och ta det lugnt. Kanske går och hyr film sen, får se vad vi känner för. Ikväll ska jag jobba, städ igen. Varit ledig i två veckor så det blev ingen hög lön i augusti.

Den här datorn är verkligen extremt jobbig, långsam och har tusen olika konstiga saker för sig. Jag vet vad som kommer stå väldigt långt upp på min önskelista i år ♥

12

...dagar kvar tills jag fyller år! Vet inte riktigt vad jag ska hitta på än, det är den årliga kräftskivan i området samma dag och den kan man inte missa. Får planera in allt sedan, just nu är det för mycket annat att tänka på.

Idag är det även mina föräldrars förlovningsdag, 26 år, så vi kanske går ut och äter middag. Får se när de kommer hem. Får snygga till mig lite innan bara ♥

Min födelsedag förra året, tiden går fort!


What a night!

Godmorgon.

I natt var det verkligen som att man levde i en mardröm. Somnade väl omkring halv ett men blev väckt igen av William strax efter ett då han säger att han inte kan andas. Han hade redan tagit sin inhalatormedicin men utan resultat så det blev dags för akutmedicinen som han aldrig behövt använda innan. Han skulle ta 12 tabletter som de dessutom packan in en och en och som var väldigt svåra att få ur och man blir ju lite stressad av att höra att William inte får luft. Vi fick i alla fall upp alla och löste upp dem i vatten så han fick dricka och då började han skaka helt okontrollerat och vi bestämde oss för att åka till akuten.

Var på akuten mellan halv två till sex och William fick den ena sprutan efter den andre och sedan ligga för observation. Efter någon timme kände han sig bättre och jag försökte få honom att vila lite men han är envis som en åsna, tills ögonlocken bara föll ihop.

När han blev utskriven hade han nog sovit i 40 minuter och jag inget alls - vem kan sova när man är orolig? Åt frukost, bäddade rent (ifall det varit något katthår eller så i sängen som han fick sin attack av), ringde vårdcentralen och ställde oss i kö och sedan sov vi i en timma tills de ringde tillbaka och William fick tid hos doktorn 9.45. Upp och klä på sig, till doktorn där han fick ta ännu fler prover för att kolla allergier och sen hämtade vi ut medicinen som doktorn på akuten skrev ut. Och nu har vi sovit någon timme till.

William ligger i sängen och kollar på Aristocats, ska strax lägga mig bredvid honom.



Skräms aldrig såhär igen älskling! ♥

RSS 2.0