Dagen D

Idag gäller det! Idag får William äntligen nycklarna till lägenheten. Jag fåt nästan ont i magen när jag tänker på det för att det ska bli så spännande, jag har inte ens sett lägenheten utan det är endast William och min kära mormor som har sett lägenheten live.

Åker dit direkt efter jobbet och sedan blir det flytt hela kvällen, om parketten blir godkänd förståss.


Min helg

Hello Sunshine!

Har haft en helt underbar helg hos min moster i Malmö med mamma. Jag gick tidigare från jobbet för att kunna åka vid två tiden (jag skulle köra) men när vi kommit till mölndal säger mamma "vi har inte papprerna med oss" så då fick vi vända och hämta dem. Sedan körde jag de cirka 30 milen det är ner till Malmö och jäklar vad skoj det är! Nu jäklar ska jag fanimej ta körkortet, helst på en gång. Men min deadline är sista maj, så håll tummarna!

När vi kom ner åt vi räkor som vi hade tagit med oss och bara satt och pratade och mös (säger man så?), de är helt underbara min moster och hennes man - älskar dem verkligen!

Lördagen spenderased på stan och man blev lite fattigare, tur att man precis fått lönen innan man åkte ner för nu är den slut. Köpte lite presenter till William som han ska få i inflyttningspresent, typ imorgon då eftersom han får nyklarna då. Sen blev det även en kort skinnjacka och en klänning som jag letat efter en längre tid och äntligen hittar den i Malmö. Kvällen tillängnades såklart melodifestivalen och jag nästan grät när Darin sjöng, jag är nog kär i honom. Han skulle ju ha vunnit, men Anna är grymt duktig och jag håller tummarna för henne i Oslo. Vad tyckte ni, vann rätt låt? Vad hände liksom med Peter Jöback? Hans låt var ju verkligen inte så dålig som alla verkar tycka..?

Det blev söndag och helgen var helt plötsligt slut. Jag fick med mig några mattor hem till William och lite annar småplock från min moster som de inte använde längre. På väg mot Göteborg skulle vi göra ett stop vid Ullared, självklart, och på vägen dit kommer det helt plötsligt en älg på vägen. Det var ju bara till och stanna och försöka hitta varningsblickersen, vilket vi inte gjorde! Haha. Även om vi båda vet var den sitter annars så blev vi nog så chockade båda två. Två mongon som sitter och glor på älgen helt enkelt, den var enorm!

Lite shoppning på Ullared och sedan körde jag hela vägen hem igen. Totalt har jag kört omkring 60 mil i helgen och det är helt underbart. Skönast är självklart att köra i 120 och kunna köra om allt och alla. Det dära med stadskörning blev helt plötsligt mycket jobbigare och tråkigare, attans.

Ska försöka slänga upp lite bilder på kläderna som jag köpte. Är supernöjd med allt! Men det får bli sen, nu måste jag göra iordning mig till jobbet. Ha det toppen. Puss.


Bild från skansen förra året vid påsk, kanonväder och en superhärlig dag.

Dock var det väl ingen höjdare med de torkade frukterna, William?




Körkortsteori

Nu är jag hemma efter några timmars jobb samt lite handling med mamma. Vi fikade med resterna av Williams tårta på igår, dock tog jag hellre pizzabiten som låg i kylen och fyyy! Så gott har nog aldrig pizza smakat, helt sjukt.

Körkortsteori står på schemat, ska bara finna lugnet och göra nytt samtidigt så jag ska börja tvätta lite. Ställa klockan så jag inte glömmer tvätten och förhoppningsvis hinner jag tvätta klart allt idag.

Längtar tills William ringer lite senare, är så nyfiken på vad han har fått!




2010-03-06

God morgon.

Igår var det mycket tankar kring Anthony som ekade i huvudet, men samtidigt var det Williams födelsedag så man fick försöka se förbi det för någon minut.

William firades med frukost på morgonen och massa paket, sedan åt vi en god middag samt tårta på kvällen efter jobbet. Grattis igen älskling, hoppas att du hade en bra födelsedag!

I morse åkte William till Stockholm med ett tåg som var ungefär en timma sent, stackare. Så vi får se när han väl är framme och framför allt att han kommer hem igen imorgon. Alla vill fira honom där uppe så helst skulle han kunna dela på sig, ingen lugn helg här inte.

Själv ska jag strax iväg till jobbet och efteråt blir det till att plugga körkortsteori och kanske sova lite, blev ju väckt tidigt.

Vad ska ni hitta på idag?



Finner inga ord

R.I.P Anthony


2010-03-01

Hejsan!

Idag är det ju faktiskt den först mars, även om min klocka säger att det är den 29 februari. Om 18 dagar flyttar William, men det verkar inte riktigt som att han har fattat att det är sååå snart. Att packa klart existerar inte riktigt än.

Jag sitter och väntar på att Nickolina ska göra iordning sig. Sen ska vi in till torget och kika lite, jag är extreeemt shoppingsugen efter helgens mässa. Har stått på Symässan här i Göteborg och pratat med massa människor och haft ont i kinderna för att jag har lett (säger man så..?) för mycket. Ett minne för livet och det var superkul! Det bästa var ändå våra "kära" grannar.

Sixten gjorde ett tappert försök att sova här inne på mitt täcke tills jag kom på att jag kunde ladda ner Spotify till min dator och använda Willes konto. Han gick när Lady Gaga började sjunga på Bad romance.

Ha en toppendag! ♥

RSS 2.0