Körlektion

Idag har det varit full rulle, även om vi inte gjort så mycket. Var på stan en sväng och letade efter en klänning till mig, hittade en som jag ska korta av och eventuellt ha på min födelsedag. Ska kolla upp en annan klänning på nätet innan jag bestämmer mig.

Efter det åkte jag och William till körskolan för att skriva in oss. Wille hade även en bokad tid idag så jag väntade på honom där medan han körde. Fick mina böcker så jag läste första kapitlet direkt, lika bra när jag ändå inte hade något annat för mig. Jag ska inte köra fören nästa måndag.

På hemvägen köpte vi lite kattgodis och ett nytt halsband till Sixten, han är ganska bra på att slänga av sig sina utomhus så vi får hoppas att detta sitter kvar lite längre. Handlade även lite mat så vi gjorde omelett med bacon till till middag, blev lite misslyckat men det gick ner ändå.

Nu ska jag klura ut en ny bloggdesign, hörs! ♥

Dansgala

Hallo!

För en timma sedan ungefär kom jag hem från Göteborgs Operan där jag och min pappa varit på dansgala. Egentligen skulle båda mina föräldrar gått tillsammans men mamma dubbelbokade sig med Tjejmilen så jag fick hoppa in på hennes plats istället. Vem kunde tro att man skulle dansa med Bounce? Det var riktigt roligt men några stycken kunde man hoppat över, till exempel de med modern balett som jag inte förstår någonting av. I mina ögon hoppar de omkring, skuttar, sparkar med benen och rullar på marken - skulle det vara dans borde jag vara riktigt bra på att dansa!

Jonas Gardell var väl endå kvällens höjdpunkt tycker jag. Han var värd för programmet och jag älskar honom. "Mina damer, herrar och... balettfjollor!" samt en rad andra saker - hans första kärlek till exempel. Jag hade verkligen velat gå och äta julbord där han uppträder. Han pratade nämligen om ett sånt framträdande och då fastnade jag för det. Vem tycker inte om Jonas Gardell liksom?



Nu blir det sängen ♥

Back in town

I tisdags landade vi på Arlanda igen efter en superhärlig vecka nere i Portugal, mycket sol och bad blandat med god mat och nya upplevelser. Jag och William hade en egen lägenhet som var toppen! Första utlandssemestern tillsammans kunde inte blivit mycket bättre och jag tycker till och med att det är kul att flyga nu, kognitiv terapi funkar alltså.

William kommer snart tillbaka från Stockholm, han stannade några dagar extra men kommer om en timma ungefär. Håller på att klättra på väggarna av rastlöshet. Han har även med sig alla bilder från Portugal så de kommer upp snart.



Ska bättra mig, jag lovar! ♥

Nu drar vi!

Om några timmar går flyget från Arlanda . Är jättenervös eftersom jag är flygrädd. Så om mitt plan störtar och jag dör så måste ni lova att tar hand om er och kom ihåg att jag älskar er! Nej, usch vad hemsk jag är. Klart vi inte dör. Vi kommer njuta sv solen och värmen i Algarve, Portugal. Ha det toppen hemma, kommer sakna er. Vill ni veta hur det ser ut i Algarve - googla det! PUSS<3

Without a trace..

...går på tv nu så det blir packande i pausen. Kom just på att jag inte ens har några solglasögon! Hur kan man åka utomlands utan det liksom? Usch usch! ♥

Markoolio

Håller på att packa, även om dte går lite segt. Men det är jobbigt att packa till både Stockholm och till Portugal samtidigt. Jag föreslog för William att vi packar portugalgrejorna i en stor resväska och de sakerna vi ska ha i Stockholm i en bag men den idén var tydligen för kass, men sen kom han på en lysande idé! Vi skulle packa portugalsakerna i en stor väska och det andra i påsar! Kan ni tänka er?

När jag stod med huvudet i sminkskåpet kom jag och tänka på Markoolio, har inte hört någon låt på jättelänge från honom. Jag minns när jag var yngre så var vi i Småland hos mammas gamla kompis och hon hade en son som var 8-9 år yngre än mig och han älskade Marko så vi loopade cdn x-antal gånger så jag kan nog alla utantill, i alla fall på den skivan.

Nu återgår jag till packningen innan Wille blir arg ♥

Bloggtorka

Nu är jag tillbaka, fast det kommer nog inte vara så länge. Har jobbat onsdag, torsdag, fredag och jag jobbar idag, fast bara 11-14. Efter det blir det raka vägen hem till min mormor och morfar som äntligen kommit hem från sin månads långa semester. Är bara tvungen att träffa dem innan jag åker iväg! Middag och fika där, fast alla andra har redan ätit när jag kommer.

Imorgon bär det iväg till Stockholm för att på tisdag åka vidare till Portugal. Längtar galet mycket! Kommer bli mysigt att åka på min fösta utlandssemester med William.

Igår hade William namnsdag, vilket han hade glömt bort själv när jag påminde honom i torsdags kväll. Lika bra att gratta honom då för att jag kände på mig att jag skulle glömma det i morgonstressen. Grattis igen!

Måste iväg till jobbet nu ♥

Hos Nickolina

Sitter här och planerar inför vår Stockholmsresa i november. Vi ska nämlingen på Pinkkonsert i Globen då. Kommer bli superkul! Vi hyr en lägenhet så det blir party från lördag till onsdag. 

AHH! Nickolina flyttar ju nu också, alla lämnar mig! Hon ska studera i tre år i Grythyttan och jag kommer sakna henne som bara den. Vi som nyss blivit riktigt bra vänner så sticker hon. Aja, jag ska i alla fall åka och hälsa på sen i september - bestämmer jag nu, och då ska vi fira våra födelsedagar. Jag missar hennes födelsedag för jag är i Portugal och hon har någon viktig sak i skolan på min födelsedag så vi får ta en helhelg med bara massa mys och kalas. 

Nu ska vi fortsätta att prova kläder, fixa packlista och bara umgås ♥

Sommaren med Göran



Jag och mamma var och såg filmen "Sommaren med Göran" idag. Den var väl okej, men känns som en film man inte behöver se på bio men som man kan hyra en regning dag när man vill tänka tillbaka på sommaren och få sig ett skratt. Mamma skrattade nog mer än mig, men jag har lite svårt för Hey Baberiba-gänget och deras humor så... Det var i alla fall trevligt att umgås med min mamma, det var för länge sen! Visst, vi ses varje dag, men när tog vi oss egentligen tid att sitta ner och prata och umgås senast? Det är vi väldigt dåliga på.

Hörs senare ♥

Uppdatering

Är tillbaka nu efter lite blogguppehåll, det är så mycket lättare att blogga mycket när man är ledig - men ibland orkar jag inte ens det. Förra veckan var det jobb måndag-torsdag+lördag. På fredagen firade vi en gammal kompis men det blev tidigt eftersom jag skulle upp och jobba på lördagen. Efter jobbet åkte vi till min moster i Halmstad för att umgås och fixa mina naglar. Är toppennöjd! Visar dem senare.

Igår var jag och William på en körskola och han ska ha sin första körlektion den siste augusti. Då skriver vi båda in oss och tar teorikurserna tillsammans.

Måste rusa nu, ska på bio med mamma! Ha det toppen, puss

Slottskogen

Jag sa ju häromdagen att jag skulle lägga ut bilder från vår mysiga dag i slottskogen, jag har dock inte orkat eftersom jag jobbat hela veckan.













Som ni ser finns det många djur att titta på, men min personliga favorit är nog ändå pingvinerna. ♥

Jobb

Semestern är slut och det är dags att börja arbeta igen. Börjar vid tio så ska snart börja ge mig iväg. William var uppe tidigare än mig och stökade, pratade med mig om gud vet vad och jag kände att jag inte hade världens bästa morgonhumör. Förlåt älskling!

Ikväll slänger jag upp lite bilder från gårdagens utflykt till Slottskogen, puss!

RSS 2.0