2010-02-15

Startar inlägget med en gammal bild på mig och Theresenfesen. Bilden är tagen under ett mycket seriöst uppsatsskrivande. Saknar dig enormt! <3

 

Kom nyss hem från min körlektion som gick toppen idag, känns som att jag äntligen är på rätt väg. Nästa vecka blir det landsväg för min del och en lektion på två timmar. Lite nervöst, men det kommer nog gå bra. Efter landsväg är det förhoppningsvis inte så långt kvar tills halkan och efter det kommer det nog gå av bara farten.

 

Ska försöka få i mig någon lunch och sen ska jag nog lägga mig i ett varmt och härligt bad.

 

Vad hittar ni på en dag som denna? ♥


2010-02-13

Hejsan!

Igår, efter jobbet sprang jag iväg för att träffa Martina och Kristina, grymt och alldeles för länge sedan jag träffade dem. En härligt kväll med tjejsnack, skratt, gråt och lite vin. Skrattade så jag grät när jag och Kristina sitter och idiotförklarar våra Farmvillenördar till pojkvänner (expojkvän). Kan man ens bli så besatt att man måste skörda hela tiden? I alla fall, helt plötsligt under vår diskussion om att de måste skörda sina tomater innan de ruttnar säger Martina: men alltså, mina tomater blev aldrig dåliga.

Sen var även Kikkis toalettbesök ett av de roligaste. Det går inte ens att förklara för ingen kommer tycka att det var kul mer än vi.

En toppenkväll som måste göras om snart helt enkelt! ♥

God morgon

Idag vaknade jag och var alldeles torr i halsen, ögonen sved och jag hade ett sånt tryck för bröstet. Jag minns min dröm så jag vet mycket väl varför. Tog ut 10 års ilska över en och samma person (som förtjönade det) och grät på vägen hem - i min dröm alltså. Dock hade jag önskat att det vore på riktigt, hade känt ganska skönt.

Känslan sitter fortfarande kvar lite halvt, fikc gå upp och ta en dusch för att försöka bli av med allt.

Idag ska jag iväg och träffa Nickolina på dagen och sedan ska jag iväg till Williams jobb och därifrån ska vi gå över till IKEA. Ska spåna på idéer och kika ut lite vad som kan vara aktuellt inför flytten. Det känns nästan som att jag också ska flytta, men jag kommer nog vara där väldigt ofta ändå.

Mitt nya liv börjar även idag, det har blivit dags för mina proteindrinkar till frukost och min fiber-och-ört tabletter till varje måltid. Känns spännande, hoppas att jag kan bli piggare och faktiskt orka träna mera.


Vad ska ni hitta på en måndag som denna då? ♥



Flyttdags

Hejsan!

Idag blev jag väckt med frukost på sängen av William, som faktiskt vaknade tidigare än mig idag. Sen dess har vi hållt på att röja och packa iordning här hemma. Letat fram alla saker som vi gömt undan för att inte ta plats. William köpte en lägenhet i veckan, så han flyttar i mars. Lägenheten är jättefräsh och nyrenoverad. Kommer bli kanon!

Nu kom Nickolina, så vi får höras sen ♥

Dator

Lite dålig på att blogga men det är jobbigare än man kan tro att sätta ord på allt ibland. Hur som helst, sitter med min nya dator nu. En Samsung modell-som-jag-inte-minns-nu. Den är jättefin och fungerar precis som jag vill att den sk göra. Knapparna är sköna att skriva på, dock kan man halka lite innan man vänjer sig. Snygg, liten design. 14" tror jag att det blev tillslut. Ett plus är faktiskt att den är svart med lite skimmer i, vilket jag inte visste om innan. Jag har velat ha en i färg, typ röd eller rosa innan men det tröttnar man nog på. Svart och tidlös - utseendemässigt i alla fall.

Tack vare datorn kanske det kommer dyka upp fler bilder, några seriösa andra inte. Har hittat lite roliga inställningar för webbkameran.

Nu ska jag iväg till jobbet och efter det ska jag iväg till Raman och mysa. Ha det toppen ♥

Hälsocoach

Hejsan!

Idag är jag uppe med tuppen, bad William väcka mig efter att han duschat. Det har blivit dags för mig att träffa en hälsocoach, behöver verkligen få en spark i baken. Dock är jag lite rädd för vågen som ska visa hur mycket fett jag har på kroppen, känns som att det kommer visa 75% fett, 10%muskler och resten ben. Haha! Men förhoppningsvis är det inte riktigt så illa.


Dags att köpa nytt gymkort?





RSS 2.0