It's all about lemon

 

Nu har jag helt fastnat på citroner. Nu ska allt dofta citron och även smaka det. Innan har det varit mamma som tjatat om citroner och att det är så gott i matlagning och sådär men jag har aldrig riktigt tyckt det.

 

Om ni inte har testat The Body Shops nya serie "Sweet lemon" bör ni springa raka vägen till närmsta butik och inhandla den genast! Man blir som en helt ny människa. Hur friskt som helst! Kan få vem som helst att piggna till på ett ögonblick.

 

Har även köpt hem citronolja från olivolja etc här i haga. Det är supergod ihop med vår hallonvinäger eller ännu godare med den röda persikovinägern. Gott ihop med sallad men jag kan även tänka mig att slänga på det på en härlig fruktsallad nu under sommaren.

 

Köpte även tvålen "Sandstone" från Lush häromdagen. En härlig skrubbtvål som gör den hud helt underbar!

 

 


Träning

Kom nyss hem från träningen, körde en timma i gymmet så nu är dagen räddad. Har börjat köra varannan dag typ, blir morgonträning på tisdag och torsdag och sedan några kvällar i gymmet. Härligt!

Tvättid och handling står på resten av dagens schema så jag måste springa igen. Tänkte bara titta in och säga hej!



Converse

 

Dessa snyggingar hade mina föräldrar med sig hem till mig. Hade önskat mig ett par vita, tyg converse med låg sula för jag tycker att den höga blir som en stor bullkant runt hela foten. Detta är någon mellanvariant och jag älskar dem, de passar om handen i handsken! Aldrig sett den här varianten innan, men sen brukar jag inte springa runt och leta hysteriskt efter converse i och för sig. Hur som helst, det blev en mellanmodell i vitt läder - helt underbart! Dessa kommer användas flitigt i sommar och sedan får det bli en egen tripp till New York och handla upp ett lager.

 

Tusen, tusen, tusen tack för dessa underbara skor!

 


2010-05-15

Hejsan!

Huset är färdigstädat, i alla fall den delen som jag städade upp efter mig. Resten ser nog ut som en bombnedslag men det är inte mitt fel. Mamma och pappa åkte nyss från flygplatsen och borde vara här om ungefär 20 minuter. De har varit i New York och jag är inte aaaalls avundsjuk!

Dags att klä på sig så att man ser lite anständig ut när de kommer, hörs sen!



Nickolinas bar

Godmorgon!
Tänkte bara tipsa om stans bästa hamburgare som de gör på Nickolinas bar på Karl Johansgatan 63 här i Göteborg. William hade läst någonstans om att deras burgare ar goda och att de tillverkar allting själva, brödet, biffen och bara färska grönsaker och sådär. Helt otroligt god, Mc Donalds och Burger King har mist en kund och jag kommer nog vara så kräsen att jag åker en bit längre och får otroligt god mat för en bra peng än proppar i mig en till Mc feast eller en Wopper meal igen.
Har ni vägarna förbi Göteborf måste ni verkligen testa en burgare på Nickolinas. Vi tog varsin vitlöks igår men allt på deras lista låter super!


2010-05-10

Hejsan!

Vet att det var ett tag sedan jag skrev men det händer ju inget spännande i mitt liv, eller okej då.. men jag orkar inte skriva om det. Nu har William bott i sin underbara lägenhet i lite mer än en månad och vi stormtrivs. Jag är ju här ungefär 6 dagar i veckan, haha!

Solen skiner ute så jag tänker inte riktigt sitta här för länge, ska iväg till körskolan strax och se till att fixa det sista innan uppkörningen som förhoppningsvis kommer snart. Efter det blir det träning!



(Sätt på ljudet)


RSS 2.0