God natt

Gud! Det andra inlägget tog säker 1½ timma att skriva ihop och fixa iordning alla bilder till och all formatering. Är helt slut. Haha. Det är dags för mig att sova, måste vara pigg imorgon på årets sista dag.

Ska även försöka slänga ut en bild på hur nyårs klädseln blev imorgon.



Julkalender - The Body Shop



Att ha en julkalender som är något mer än bara choklad oc godis var väldigt roligt. Jag ville haft en redan förra året och efter i år kan jag säga att en kalender var tionde år kanske räcker. Det är faktiskt roligare att få ett stort paket på själva julafton än att få flera under hela december. Spänningen liksom försvann lite. Plus att nu efteråt har man extremt mycket produkter som ska använda upp och jag vill gärna använda allt samtidigt så det blir lite problematiskt. Var ska man förvara allt? Den frågan har jag inte riktigt kunnat klura ut svaret på än. Allt ligger nerpackat i den miljövänliga kassen som jag fick en dag och där kommer det ligga tills jag rensat en tillräckligt stor yta där allt kan stå.


 

 

1 Vitamin E Gentle Facial Cleansing Wipes, Pris: 95 kr, Mängd: 25 st

 

The body shop: Rengöring på språng! Ge huden en mild rengöring från makeup och ta bort spåren av dagen. Passar perfekt på resan, i gymväskan eller i handväskan för att enkelt fräscha upp huden och göra den ren och mjuk.

 

Jag: Våtservetterna är helt underbara. Jag har bara haft dem någon vecka och ser redan resultat! Använder dem innan jag tar min vanliga rengöring och förstår verkligen hur mycket skit jag proppar mitt ansikte med dagligen. Kommer definitivt att fortsätta med dem framöver och har redan nu köpt ett till paket som backup.

 

 

2: Hi-Shine Lip Treatment, Pris: 169 kr, Mängd: 14 ml

 

The body shop: Intensiv glans, med en medium färgintensitet. Dermatologiskt testad. Innehåller glansiga fuktighetsbevarare, pärlemorpigment, Community Trade-producerad marulaolja och en doft av passionsfrukt.

 

Jag: Ett väldigt dyrt läppglans som jag blev överlycklig för när jag öppnade paketet. Jag köper annars gärna billiga varianter på H&M eller liknande för att jag hellre lägger pengar på annat. Läpparna blir mjuka och super fina och dessutom smakar det gott - fråga William.

 

 

3: Nail Block, Pris 49 kr

 

The body shop: "Uppdateras inom kort" - står det bara på hemsidan.

 

Jag: Själv använder jag inte så många nagelprodukter eftersom jag har påbyggda naglar men detta blocket kan jag varmt rekommendera. En av mina naglar gick av och då brukar gärna den egna nageln följa med i små bitar och det är ofta svårt att få en bra yta igen efteråt utan att slipa av sig hela nageln. När jag använde den här gick det på några sekunder och resultatet blev kanon!

 

 

4: Sparkle Rollerball, Pris: 140 kr, Mängd: 0,8 g

 

The body shop: Släpp lös din inre discodiva med The Body Shop® Sparkle Rollerball – en produkt som blev en sådan kundfavorit att den gör comeback även den här säsongen. Skimrande glimrande glitter i flera färger i en supersmidig roll-on-applikator. Liten och smidig – bara att stoppa i fickan eller handväskan för att när som helst vara redo för fest.


Jag: Jag har faktiskt inte hunnit testa den mer än på handen. Den här är en favorit från kalendern eftersom det var en helt ny produkt för mig och troligtvis hade jag inte kollat på den i affären.


5: Peppermint Reviving Foot Soak, Pris: 159 kr, Mängd: 200 g

 

The body shop: Bubbel utan trubbel! Ett skönt bubblande fotbad med salter som både rengör och friskar upp. Bubblorna gör det än mer uppfriskande och svalkande för fötterna.

 

Jag: Än så länge har jag bara doftat på fotsaltet och jag smälte direkt. En härlig pepparmint doft som jag vet kommer göra susen för mina fötter. Upp till bevis imorgon!

 

 

Det har varit jätteroligt med kalendern. Man får många produkter som man inte ens visste fanns, nya dofter och andra färger än vad man själv kanske hade valt.

 

Dock en sak som var lite tråkigt. När jag kollar igenom min påse med alla produkter i så är det väldigt få dofter som man får egentligen. Var är alla de fruktiga dofterna? De höll sig mycket till oliv, moringa och shea i min påse i alla fall. Det finns ju säkert tio olika dofter till.

 






God morgon

Idag är det dags för jobb igen, känns skönt att göra något vettigt med dagarna faktiskt även om det är kämpigt att gå upp när klockan ringer. Rensningen igår gick toppen! Jag och William fick ihop en hel sopsäck med bara kläder, hälften är nog ändå Williams - han som aaaaldrig rensar. Ville knappt gå och lägga mig eftersom jag vet att jag inte har mitt "idag-slänger-jag-exakt-allt-jag-inte-vill-ha-humör" varje dag, tyvärr. Det inträffar max fyra gånger om året så det känns lite trist. Men idag ska jag i alla fall tvinga mig på att rensa bland mina skor, mitt smink samt alla hudvårdsprodukter och parfymer som jag har.


Sedan, någon gång, ska jag rensa överallt annat i mitt rum. Det ligger saker exakt överallt och farligast är nog tv-bänken som blir belamrad med all skit. Varför samlar man på sig så mycket saker egentligen?


Ikväll ska jag försöka mig på en utvärdering av min julkalender som jag fått av William från The Body Shop så håll utkik.




Garderobsrensning

Hejsan!

Imorse vaknade jag och bara kände att jag var tvungen att rensa garderoben, dock jobbade jag hela dagen så det fick bli nu på kvällen istället. Hög musik och allt går i en rasande fart! Har tömt hela första hyllan och redan rensat ut hälften av kläderna.


Jag måste verkligen vara på slänghumör om jag ska kunna rensa och idag passade det perfekt. Nu ska jag återgå till garderoben.




Calle Kristiansson

Nu är han min på riktigt.


I alla fall nästan. Det blev ingen telefon för min del, fick bara klämma lite på X1 som är föregångaren till den som jag vill ha. X2an skulle ha kommit in i november men var försenad till i mitten av januari så jag får allt vänta.

 

Men Calle fick följa med hem till mig. Kommer spela sönder skivan innan jag kommit hem. Älskar hans röst, sååå underbar!

 


24 December

En härligt doftande rengöringsgelé för badet eller duschen.



Intensivt fuktighetsbevarande med olivolja och shiasmör som gör huden mjuk och len.



Den 23e satt jag och William och pratade om min kalender som jag fått under december. Båda var helt överens om att det var jättebra att jag inte fått något från oliv-serien, eftersom jag i stort sett hatar den. Jag fick en liten flaska med Schampot men det hinner jag använda upp på typ tre tvättar så det gör ingenting.

På julafton fick jag två paket. Det första jag öppnade vad duschkrämen. För att lätta upp stämningen säger jag "det kunde ju varit värre, det kunde ha varit Body buttern..." och vad ligger i paket nummer två? Jo, självklart budy buttern i samma doft. Jag visste inte riktigt vad jag skulle ta vägen om jag ska vara ärlig. Haha. Nu är jag ägare till både en stor duschkräm och en stor budybutter i doften oliv som jag inte alls tycker om. En tabbe, men William har inte fått välja själv i butiken så det var bara otur att han fick just den påsen som innehöll två olivprodukter på julafton. Sånt är livet.

Ikväll åker vi hem så jag ska försöka att blogga lite på tåget. Nu ska vi strax iväg och kolla på ny telefon till mig, jag funderar på Sony Ericsson X2, men ser att jag måste byta abonnemang till något som har billigare surf än Comviq så vi får se vad jag dyker upp med.




På väg till Stockholm

Äntligen sitter vi på tåget! Nu ska jag bara koppla av totalt och bara få finnas till. Tror jag i alla fall. Har jobbat varje dag sedan den 15 så jag är lite slut i huvudet för tillfället. Efter jobbet har jag och William bakat massa julgodis, 4 olika kola sorter, 2 olika knäck, 1 gräddfudge samt Mozartkulor. Ingen vila här inte. Men nu åkte vi ifrån allt godis utan att ta något själva. Idag har william köpt en Iphone som han är göööörstolt över och jag får till och med låna den! Fast det är knappt att jag förstår den och mina fingrar är för tjocka så jag trycker på flera knappar samtidigt. Haha! Får se om jag själv köper en Iphone en vacker dag när jag blivit teknisk. Just nu ska jag nöja mig med min Ipod à la 2006 eller något och sen kommer jag att somna gott. Hörs vi inte innan så: HA EN RIKTIGT HÄRLIG JUL! <3

23 December

En härligt fluffig fuktighetsbevarande lotion som snabbt tas upp av huden och gör den mjuk och len.

Passar perfekt för mycket torr hud.


22 December

Släpp lös din inre discodiva med The Body Shop® Sparkle Rollerball –

en produkt som blev en sådan kundfavorit att den gör comeback även den här säsongen. Skimrande glimrande glitter i flera färger i en supersmidig roll-on-applikator.

Liten och smidig – bara att stoppa i fickan eller handväskan för att när som helst vara redo för fest.


21 December

Den ultimata mascaran

som i ett enda steg ger både definition och längd till fransarna med ett fantastiskt resultat -

superlånga, mörka och glänsande fransar på nolltid.

 

En mild rengörare som effektivt avlägsnar ögonmakeup.


20 December


Fuktighetsbevarande och med extra mjukgörande egenskaper.
Community Trade-producerad pepparmyntsolja svalkar skönt.




Bubbel utan trubbel!
Ett skönt bubblande fotbad med salter som både rengör och friskar upp.
Bubblorna gör det än mer uppfriskande och svalkande för fötterna.




No More Rough Stuff

19 December

Vegetabilisk tvål med skönt mjukgörande shiasmör.


Vaccin

Hejsan!

Tänkte bara slänga in ett annat inlägg än min julkalender för omväxlingsskull, och jag tänkte faktiskt säga att jag var så jävlans modig i onsdags att jag ringde och fick tid till att ta vaccin mot svininfluensan och jag klarade det helt galant! Jag är så otroligt stolt att jag verkligen lyfte luren och ringde. Har skjutigt upp det i ungefär två månader för att jag inte vågat.

Dock är typ hela armen bortdomnad till och från nu, hela överarm/axelmuskeln värker såfort jag rör på mig och värken går även upp i nacken och en del på ryggen. Så halva jag är invalid nu ungefär. För säkerhetsskull tog jag även sprutan i min högerarm, eftersom jag alltid sover på vänstersidan (så att jag i alla fall kunde sova ordentligt.)

Men jaja, det går förhoppningsvis över om några dagar. Vad tycker du om den nya influensan och all hysteri om att man ska vaccinera sig?

18 December

Ett behändigt läppbalsam för att fuktighetsbevara läpparna

och samtidigt skydda dem från solens strålar.


17 December

Intensiv glans, med en medium färgintensitet.

Dermatologiskt testad.

Innehåller glansiga fuktighetsbevarare, pärlemorpigment, Community Trade-producerad marulaolja och en doft av passionsfrukt.


16 December

Aroma Jar Oil Burner


15 December

En klassisk, sensuell och sammetslen doft som passar i alla rum.

Fyll ditt hem med den underbara doften.

 

(Nu blir det spännande och se om jag får en sån aromalampa med i kalendern så jag kan använda oljan)


HJÄLP!




Sitter och funderar på vad jag ska ha på mig på nyår.
Julafton är redan klar men nu börjar jag blo nojjig inför nyår. Har kikat runt på nelly och bubbleroom men kan inte riktigt hitta något som faller mig i smaken. Jag funderar på att ha på mig mina nya leggings med dragkedja nertill och matcha det med mina svarta höga skor men vad ska jag ha på mig upptill? Det står helt still!

Leggingsen ser ungefär ut som de intill, någon som har något tips på vad jag kan ha på mig upptill?







Nu blir det duschen, ha det toppen!


14 December


13 December

Facial Buffer

 

 

Rengöring på språng!

Ge huden en mild rengöring från makeup och ta bort spåren av dagen.

Passar perfekt på resan, i gymväskan eller i handväskan för att enkelt fräscha upp huden och göra den ren och mjuk.


12 December


Så enkelt är det bara!

Jag tillhörde nog en av dem som nästan grät när Erik vann idol idag, och då menar jag inte glädjetårar utan... va fan, Calle skulle ju vunnit!

Fast i och för sig så går det ju nästan alltid bättre för tvåan, jag menar Darin, Erik Segerstedt, Amanda Jensen... det är väl typ bara i Anges-Sebastian-finalen då Agnes fortfarande är bäst. Vad händer egentligen med vinnaren? Han/hon blir inrutad i ett mönster, får inte riktigt göra som man vill och ja, jag vet faktiskt inte.

NU blev det flummigt, men jag är lite splittrad. Men jag kommer alltid älska Calle och hans underbara röst - så enkelt är det bara!


11 December

Återanvändbar påse.

Av ekologiskt odlad bomull och Community Trade-producerad. Överskottet går till Children on the Edge från försäljningen till att stödja det arbete som utförs av organisationen Children on the Edge.

Den är mer än bara något att bära dina produkter i.


10 December

Löddra upp livet i duschen med Coconut Shower Cream!

Perfekt för morgonduschen – bara slut ögonen och låt den ljuvligt tropiska kokosdoften föra dig till paradiset på ett ögonblick.

 

Återfå glans och lyster med glansgivande schampo.

Innehåller olivbladsextrakt som är rikt på antioxidanter.


9 December

Nutmeg and vanilla, bath & shower gel.

Krydda din dagliga dusch eller njut av ett avkopplande bad med denna delikat doftande rengörare med skön gelékonsistens. Skapa ett mjukt lödder som rengör och vårdar din hud.


8 December

Skimra i partyljuset med Black Velvet Apricot Frosted Shimmer Lotion!

En lite lättare fuktighetsbevarande lotion som får din hud att skimra som stjärnorna på vinterns alla fester!


Winnerbäck

Hur skönt är det egentligen inte att ha Spotify? Mitt problem är bara att veta vilka låtar jag ska söka på för jag får hjärnsläpp så fort jag öppnar det. Är det någon som känner sig manad att skriva låtar/artister i en skön spellista så får ni gärna göra det till mig.

Nu är det Winnerbäck som sjunger för mig här hemma. Kom hem från stan för en stund sedan, har shoppat lite - ännu mer pengar på kläder. Köpt extremt mycket kläder sedan jag var i Stockholm, det har blivit en drog!

Måste hinna slå in Williams presenter innan han kommer hem idag, annars kikar han nog i alla påsar som fick följa med hem idag och råkar se vad han ska få.

Hur går det för er med julklapparna?

7 December

Det blommar i duschen!

Det blir lätt så det känns när du löddrar loss med Moringa Shower Gel.

Den tvålfria rengöringsgelén är skönt fräscht och doftar härligt blommigt.


6 December

Almond oil daily hand & nail cream

En skönt fuktighetsbevarande kräm för händer och naglar.
Innehåller mandelolja som absorberas snabbt av huden
och passar perfekt att använda varje dag.
Krämen vårdar och mjukgör såväl händer som nagelband och naglar.



Små nagelfinar i en smart ask som är perfekt att ta med sig överallt.


Nail polishing block, fyra steg till vackrare naglar.

5 December

Ge din hud ett riktigt krämigt Body Butter
som är intensivt fuktighetsbevarande för hela kroppen.
Merry Cranberry Body Butter doftar dessutom av de ljuvligaste friska tranbär.
En perfekt juldoft!

4 December

Ett måste för välformade bryn!

Perfekt pincett gör det lätt att plocka bort till och med de finaste hårstrån.


3 December

Skrubba din hud strålande fräsch med Black Velvet Apricot Body Smoother!

En lyxig rengöring med mjukt exfolierande egenskaper gör din hud mjuk, len och väldoftande.


Kaos

Det har väl inte riktigt varit min dag idag. Gick och la mig halv nio igår och somnade nästan direkt, mår inte hundra bra och hade missat några timmars sömn eftersom Williams tåg var försenat kvällen innan.

Och när jag just är så himla nöjd över min tillvaro och känner mig utvilad och åt frukost i lugn och ro så ringer telefonen! Då är det givetvis min körskolelärare som ringer och frågar "skulle inte du köra nu halv tio"? Neeeeeeeeeeej, jag ska köra på torsdag. Men tydligen hade jag skrivit fel dag och det blev helt kaos. Först ville hon hämta mig, men skulle jag köra på tom mage och i morgonrock? Tror inte det skulle varit så lyckat.

Har kämpat med olika mediciner hela dagen för att kunna fungera som en normal människa och det roligaste är att jag VET att om jag skulle gått i skolan hade jag sjukanmält mig direkt när jag slog upp ögonen imorse, tänk att det finns andra alternativ.

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med mitt varma täcke uppdraget över öronen. Sov gott <3

2 December


Moringa body butter
Skönt krämig och intensivt fuktighetsbevarande - med ljuvligt blommig doft.
En kvintett av Community Trade-producerade fuktighetsbevarande ingredienser känns bra på huden och verkar fuktighetsbevarande i upp till 24 timmar.

1 December

En intensivt fuktighetsbevarande handkräm för händer som kräver lite mer.


Världens bästa

Visste ni att jag har världens bästa pojkvän? Han är verkligen bäst. Bredvid mig står en stooooor påse från The Body Shop och en fyllproppad med paket och alla är till mig! Jag sa att jag önskade mig deras julkalernder redan förra året, men märkte den försent så det blev aldrig av och nu har han gått och köpt en!

Jag hoppas att jag lyckas hålla mig borta från alla paket så jag inte tjuvöppnar dem, jag vet ju hur nyfiken jag är.


Att bara få vara

...och att bara finnas till är väl egentligen det härligaste man kan göra? Nu när vi var i Varberg på Asia spa märkte jag verkligen hur skönt det var att bara få finnas till och ingen stress, inget som behövde tvättas/stykas/städas, ingen telefon som ständigt piper med ett nyss sms, ingen som tjatar utan det var bara me, myself and I. (..och mamma förståss)

Vi hade supermysigt, fick sköna behandlingar, badade i vitalitybadet, bastade i saltbastun, duschade i tropiskt regn med både färg och doft, vi fick god mat, och ett alldeles perfekt rum. En hellyckad helg och välspenderade pengar, tack mamma! <3

RSS 2.0